ΚΟΣΜΟΣ

Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες και το σπαρακτικό μήνυμα κοριτσιού από τη Νίκαια: «Πεθαίνω, σ’αγαπώ»

Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες και το σπαρακτικό μήνυμα κοριτσιού από τη Νίκαια: «Πεθαίνω, σ’αγαπώ»

Συγκλονισμένος όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το νέο μακελειό στη Γαλλία, που είχε το ως αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, με τους αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν τις τραγικές στιγμές που έζησαν.

Ανάμεσα στις δεκάδες συγκλονιστικές μαρτυρίες και ένα ντοκουμέντο που σπαράζει καρδιές.

Πρόκειται για ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έστειλε ένα νεαρό κορίτσι στη φίλη της από τον τόπο της τραγωδίας στη Νίκαια και συγκλονίζει.

Η νεαρή κοπέλα που βρισκόταν στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Νίκαιας, όπου σημειώθηκε η επίθεση, στέλνει ένα αγωνιώδες μήνυμα στην φίλη της, «Πεθαίνω, σ’ αγαπώ». Παρά τα συνεχόμενα μηνύματα της φίλης της, η κοπέλα δεν απαντά.

0c6d1e73b1a0ebe0027cc4788ff21e46

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

«Έσπρωξα τη μητέρα μου σε ένα κτίριο μαζί με ακόμα πενήντα ανθρώπους. Όταν έφτασα στην πόρτα τότε άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί», δήλωσε η Κοραλί στο France24 News, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε στη Νίκαια.

Από την άλλη, ένας δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας Nice Matin εξήγησε πως παρακολουθούσε τα πυροτεχνήματα όταν το φορτηγό ξεκίνησε την τρελή πορεία του και μέσα σε λίγα λεπτά όπως είπε: «Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα σαν κορίνες του μπόουλινγκ. Άκουσα θορύβους, κραυγές που δεν θα ξεχάσω ποτέ».