ΚΟΣΜΟΣ

Εξέλιξη-σοκ στην εξαφάνιση του μικρού Μπεν (Pics & Vids)

Εξέλιξη-σοκ στην εξαφάνιση του μικρού Μπεν (Pics & Vids)

Η μητέρα του μικρού Μπεν, η τύχη του οποίου αγνοείται από το 1991, φοβάται ότι, σύμφωνα με τις νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του στην Κω πριν 25 χρόνια, ο «χειρότερος εφιάλτης της πρόκειται να πάρει σάρκα και οστά».

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης κλιμάκια της αστυνομίας του νότιου Γιορκσάιρ τέσσερα χρόνια μετά την προηγούμενη έρευνα πρόκειται σύντομα να μεταβούν στην Ελλάδα προκειμένου να εξετάσουν το σενάριο ο 21 μηνών Μπεν Νίνταμ -κατά την ημερομηνία εξαφάνισης του- να συνεθλίβη κάτω από εκσκαφέα.

(Ο εκσκαφέας που εξετάζεται)

Konstantinos Barkas digger

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ένας φίλος του χειριστή οικοδομικών οχημάτων, Κωνσταντίνου Μπάρκα, γνωστός και ως Ντίνος, ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο κ. Μπάρκας μάλλον ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του Μπεν.

Ο ίδιος ο κ. Μπάρκας εμφανίσθηκε το 2012 στις αστυνομικές Αρχές δηλώνοντας ότι μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού, θάβοντας το κάτω από μπάζα κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής σε αγροικία του νησιού.

(Φωτογραφία Κωνσταντίνου Μπάρκα)

Digger driver Konstantinos Barkas

Βάσει των νέων εξελίξεων η 43χρονη μητέρα του Μπεν δήλωσε: «Όλα είναι διαφορετικά τώρα. Έχω παγώσει. Νομίζω ότι η αστυνομία θα βρει τα οστά του Μπεν. Νομίζω ότι είναι νεκρός. Θα πεθάνω από το σοκ του πόνου αν επιβεβαιωθεί το τραγικό αυτό σενάριο. Η αστυνομία του νότιου Γιόρκσαιρ δε γνωρίζει το ακριβές σημείο αλλά θεωρούν την πληροφορία αξιόπιστη και πλέον η έρευνα δεν αφορά σε υπόθεση αναζήτησης ζωντανού προσώπου».

(Η μητέρα του μικρού Μπεν)

Kerry Needham 1

Οι Βρετανοί αστυνομικοί πρόκειται να διεξάγουν έρευνες σε δύο περιοχές, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Μπάρκας –ο οποίος έχει πλέον πεθάνει από καρκίνο του στομάχου- είχε επικαλύψει με μπάζα και οι οποίες δεν είχαν προηγουμένως διερευνηθεί.

Ο ανώνυμος μάρτυρας θυμάται ότι είχε δει τον κ. Μπάρκα «ιδρωμένο και φοβισμένο» κατά την επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού, καθώς είχε ανακριθεί από έλληνες αστυνομικούς για την πιθανότητα ενός ατυχήματος.

Οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη κατά πόσον ο κ. Μπάρκας γνώριζε ότι είχε σκοτώσει το παιδί και αν είχε υπάρξει προσπάθεια «κουκουλώματος» της αλήθειας μεταξύ των φίλων του προκειμένου να τον προστατεύσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός είχε βρεθεί στην περιοχή απ’ όπου εξαφανίσθηκε μαζί με τη γιαγιά του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον παππού του Έντι, ο οποίος συμμετείχε σε εργασίες ανακαίνισης κτηρίου.

(Ο πιθανός τόπος του δυστυχήματος)

The area where Ben vanished from with the farm house

«Ο λόγος που ξυπνάω το πρωί και συνεχίζω τη ζωή μου είναι γιατί έψαχνα τον Μπεν. Και τώρα τι? Δεν ξέρω αν θα είμαι ποτέ σε θέση να το αντιμετωπίσω όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω αν είμαι αρκετά δυνατή», δήλωσε η μητέρα του στη βρετανική εφημερίδα Mirror.

Σχετικές ειδήσεις