ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος 16χρονης

Φρικτός θάνατος 16χρονης

Δεν έχει προηγούμενο ο βασανιστικό θάνατος που υπέστη από εμπόρους ναρκωτικών, μια δεκαεξάχρονη μαθήτρια από την Αργεντινή.

Η άτυχη 16χρονη Lucia Perez η οποία έπεσε στα χέρια των αδίστακτων εμπόρων βιάστηκε και βασανίστηκε μέχρι θανάτου αφού προηγουμένως της είχαν χορηγήσει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Ο δολοφόνοι της κοπέλας αμέσως μετά τον θάνατο της, την μετέφεραν για να καλύψουν τα ίχνη τους, σε μια κλινική αποτοξίνωσης. Εκεί οι γιατροί πίστεψαν ότι η κοπέλα είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, μέχρι να ανακαλύψουν την αποτρόπαια αλήθεια.

Αφού την εξέτασαν εξονυχιστικά ανακάλυψαν πως ο θάνατος της 16χρονης οφειλόταν σε παλούκωμα.

Μάλιστα οι απαγωγείς της είχαν αλλάξει ρούχα και την είχαν πλύνει σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα τραύματά της πριν την αφήσουν στην κλινική.

«Ο θάνατός της οφείλεται στο παλούκωμα. Υπέστη βάναυση, απάνθρωπη σεξουαλική κακοποίηση», υπογράμμισε η εισαγγελέας Maria Isabel Sanchez.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δυο αντρών, ενός 23χρονου και ενός 41χρονου στων οποίων το αυτοκίνητο, έπειτα από έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν ναρκωτικά, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ερωτικά παιχνίδια και πυρομαχικά.

«Θέλουμε ισόβια και όχι μόνο 10 με 15 χρόνια στη φυλακή και μετά να κυκλοφορούν ελεύθεροι για να κάνουν τα ίδια. Η κόρη μου ναρκώθηκε, βιάστηκε και παλουκώθηκε. Ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;», δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας της 16χρονης.

Σχετικές ειδήσεις