ΚΟΣΜΟΣ

Συνετρίβη αεροπλάνο στο Πακιστάν (Pics+Vid)

Συνετρίβη αεροπλάνο στο Πακιστάν (Pics+Vid)

Αεροπλάνο των πακιστανικών αερογραμμών που μετέφερε τουλάχιστον 47 επιβάτες συνετρίβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην επαρχία Haveliyan στο Αμποταμπάντ.

Το αεροπλάνο των πακιστανικών αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ το μεσημέρι της Τετάρτης (07/12) συνετρίβη στην επαρχία Haveliyan. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την πόλη Τσιτράλ του Πακιστάν και είχε προορισμό το Ισλαμαμπάντ.

Το τελευταίο στίγμα της πτήση PK-116 με 47 επιβαίνοντες ήταν πάνω από την πόλη Abbottabad.

Η πτήση είχε αναχωρήσει από το Τσιτράλ περίπου στις 3.30 (τοπική ώρα) και θα προσγειωνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο «Μπεναζίρ Μπούτο» του Ισλαμαμπάντ στις 4.40 (τοπική ώρα).

CzExyZNW8AA3hAY

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψαν τα πακιστανικά Μέσα από τον τόπο της συντριβής.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

aeroplano 515 355

Ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου αεροπλάνου που συνετρίβη το μεσημέρι της Τετάρτης (07/12) στο Πακιστάν είναι και ο διάσημος, στις ισλαμικές χώρες, τραγουδιστής, Junaid Jamshed. Σύμφωνα με τα πακιστανικά Μέσα, ο αδερφός του ανακοίνωσε ότι στο αεροπλάνο των πακιστανικών αερογραμμών επέβαινε ο τραγουδιστής μαζί με την γυναίκα του.

Δείτε τη λίστα με τους επιβάτες

Καμία ελπίδα για επιζώντες – Όλα τα σώματα έχουν απανθρακωθεί

«Είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρχουν επιζώντες» της πτήσης των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών, που συνετρίβη σε βόρεια ορεινή περιοχή του Πακιστάν, μεταφέροντας 47 άτομα, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο της ασιατικής χώρας.

«Όλα τα σώματα έχουν απανθρακωθεί και θεωρείται σχεδόν αδύνατο να αναγνωρισθούν από συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα. Τα συντρίμμια είναι διάσπαρτα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ταζ Μοχάμεντ Χαν στο Reuters.

Σχετικές ειδήσεις