ΚΟΣΜΟΣ

Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» - Τρεις άνδρες νεκροί (pics)

Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» - Τρεις άνδρες νεκροί (pics)

Μία όμορφη γυναίκα, ένας προαγωγός και μεγάλες δόσεις ναρκωτικών. Τα στοιχεία αυτά είχε το καλοστημένο κόλπο ενός προαγωγού στο Κουίνς των ΗΠΑ το οποίο στοίχησε όμως την ζωή σε τρεις ανυποψίαστους άνδρες.

Η 41χρονη Αντζελίνα Μπαρίνι και ο προαγωγός της είχαν «στήσει» μία προσοδοφόρα επιχείρηση, όμως κάτι άρχισε να στραβώνει. Τρεις νεκροί άνδρες, προκάλεσαν την έρευνα της αστυνομίας.

Η ιερόδουλη και ο προαγωγός της με την… βοήθεια του σεξ, των ναρκωτικών και της ξέφρενης διασκέδασης είχαν καταφέρει να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά που ήθελαν να διασκεδάσουν με αυτό τον τρόπο. Όμως σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ η 41χρονη δεν υπολόγισε καλά τις δόσεις με αποτέλεσμα οι τρεις άνδρες να πεθάνουν. Ο Αντρέα Τζαμπερόνι, σεφ του εστιατορίου Cipriani Dolci, ήταν το τελευταίο θύμα της «μαύρης χήρας» όπως έχει χαρακτηριστεί η 41χρονη Αντζελίνα Μπαρίνι από τα διεθνή ΜΜΕ.

Να τον κόψει κομμάτια

Η 41χρονη κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν το έκανε εκείνη, αλλά ο προαγωγός της. Στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της υποστηρίζοντας πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για τα ναρκωτικά που χορηγούσε στους πελάτες της, αλλά με εντολή του προαγωγού της. Σημείωσε επίσης πως ο τελευταίος ήθελε να σπεύσει στο δωμάτιο που ήταν νεκρός ο σεφ, να τον κόψει κομμάτια και να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της Αντζελίνα Μπαρίνι και των θυμάτων της:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας: Νέος τρόπος μέτρηση των εκπομπών ρύπων (vid)

results.it.minedu.gov.gr: Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει - Εδώ θα δείτε τις Βάσεις 2019

Σχετικές ειδήσεις