ΚΟΣΜΟΣ

Κένυα: Οι Πύλες της Κολάσεως «κατάπιαν» έξι τουρίστες

Κένυα: Οι Πύλες της Κολάσεως «κατάπιαν» έξι τουρίστες
Πηγή: twitter

Νεκροί βρέθηκαν οι έξι από τους επτά ανθρώπους, τουρίστες και ο οδηγός τους, που αγνοείτο η τύχη τους έπειτα από ξαφνική πλημμύρα σε φαράγγι του εθνικού πάρκου Hell's Gate της Κένυας.

«Βρέθηκαν έξι πτώματα από τα θύματα της ξαφνικής πλημμύρας σε πάρκο, ένας τουρίστας εξακολουθεί να αγνοείται», αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter η κενυατική Υπηρεσία Άγριας Πανίδας (KWS), η οποία διαχειρίζεται το διάσημο πάρκο, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα σκηνικά της ταινίας «Tomb Raider 2: Το λίκνο της ζωής».

«Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ παράλληλα ενημερώνουμε τους συγγενείς όσον αφορά τις λεπτομέρειες αυτού του τραγικού περιστατικού», πρόσθεσε η υπηρεσία αυτή.

Την Κυριακή, πέντε Κενυάτες τουρίστες, ένας ξένος τουρίστας, η εθνικότητα του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί, όπως και ο ντόπιος οδηγός τους από ένα γκρουπ συνολικά 13 ανθρώπων, παρασύρθηκαν από τα νερά την ώρα που περπατούσαν σε φαράγγι στη νότια πλευρά του πάρκου. Δύο από τους έξι επιζώντες ενημέρωσαν τους φύλακες, οι οποίοι συνέχισαν τις έρευνές τους όλη τη νύχτα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χάρτης – πρόκληση από Ερντογάν: Η «γαλάζια πατρίδα» του σουλτάνου περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο

Σοκαριστικό βίντεο: Νεκρή γνωστή τραγουδίστρια επί σκηνής

Σχετικές ειδήσεις