ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό ατύχημα για ψαροντουφεκά: Το καμάκι διαπέρασε το κεφάλι του (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φρικτό ατύχημα για ψαροντουφεκά: Το καμάκι διαπέρασε το κεφάλι του (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα τραγικό ατύχημα συνέβη πριν λίγες ημέρες στην περιοχή Umkomaas της Νότιας Αφρικής όταν ένας ψαροντουφεκάς αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι με το ψαροντούφεκό του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun o πάστορας Connie Hallowell κατέβηκε στην ακτή την 31η Αυγούστου, προκειμένου να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι. Αφού φόρεσε την στολή κατάδυσης πήρε το ψαροντούφεκό του και βούτηξε στην θάλασσα.

Για λόγους που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί, ο πάστορας αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα το καμάκι να καρφωθεί στο κεφάλι του. Ευτυχώς, όπως αναφέρει η Sun, το περιστατικό έγινε γρήγορα αντιληπτό από τους ψαράδες οι οποίοι έτρεξαν με τις βάρκες τους να βοηθήσουν. Όταν όμως είδαν το θέαμα έπαθαν σοκ.

Αμέσως έβγαλαν τον άτυχο άνδρα στην στεριά και κάλεσαν το ασθενοφόρο όπου ο ψαροντουφεκάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Kingsway στο Durban.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του ο πάστορας σώθηκε και τώρα αναρρώνει.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσίευσε ανέφερε: «Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ για τις προσευχές σας πραγματικά το εκτιμώ. Είμαι πολύ, πολύ καλά ... Ανυπομονώ να σας ξαναδώ»

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη ένα φρικτό ατύχημα με ψαροντούφεκο. Και στην Ελλάδα έχουν σημειωθεί πολλά τέτοια περιστατικά.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το τραγικό ατύχημα (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες):

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρή σε τροχαίο και η αδελφή του Αναστάση Σκόνδρα

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού Α21: Πότε θα πληρωθεί η τέταρτη δόση

Σχετικές ειδήσεις