ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη - ΣΟΚ από τον αδερφό της Ιόλης Χατζηλύρα που δολοφονήθηκε σε πάρκο

Αποκάλυψη - ΣΟΚ από τον αδερφό της Ιόλης Χατζηλύρα που δολοφονήθηκε σε πάρκο
Το σώμα της εντοπίστηκε σχεδόν γυμνό

Ο αδερφός της 26χρονης Κύπριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο γνωστό πάρκο Brisbane της Αυστραλίας, μίλησε στην εφημερίδα «Brisbane Times» για τη δολοφονία της άτυχης Ιόλης που βύθισε στην θλίψη την οικογένειά του.

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος, μετά την είδηση του θανάτου της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα, η οποία βρέθηκε νεκρή σε πάρκο, με τις Αρχές να εικάζουν ότι ο θάνατός της είναι δολοφονία.

Το πτώμα της εντόπισε υπάλληλος του δήμου Brisbane μέσα σε λίμνη αίματος.

Η άτυχη Ιόλη έφερε μώλωπες και ήταν σχεδόν γυμνή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σοκάρει ο αδελφός της

Ο Αλέξανδρος Μιχάλης Χατζηλύρας, αδερφός της Ιόλης, ανέφερε στους Brisbane Times ότι τελευταία φορά είχε δει την αδερφή του το 2016, όταν είχε μετακομίσει μόνιμα στο Brisbane μαζί με τον πατέρα της.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο το 2014.

«Ο πατέρας μου τηλεφώνησε χθες και μου είπε ότι η αστυνομία τον επισκέφτηκε τα μεσάνυχτα. Ήταν αναστατωμένος. Μου είπε να μην πω τίποτα στα άλλα μου αδέρφια. Ήμουν ο πρώτος που τηλεφώνησε γιατί είμαι ο μεγαλύτερος αλλά είμαι σίγουρος ότι και οι άλλοι το έμαθαν. Πήγα έξω, δεν ήθελα να είμαι μόνος», δήλωσε ο αδερφός της στο ίδιο μέσο.

«Τι σημαίνει ύποπτος θάνατος; Σημαίνει ότι είναι μάλλον ανθρωποκτονία;» ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηλύρας μετά την ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις ανακοινώσεις της Αστυνομία για το θάνατο της αδερφής του.

Πάντως εξήγησε ότι δεν είχαν συχνή επαφή με την αδερφή του τα τελευταία χρόνια, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά, «είχε υιοθετήσει έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και έγινε απόμακρη».

«Εάν είχα μια ευκαιρία να της μιλήσω ξανά, θα της έλεγα ότι της έλεγα πάντα, και αυτό είναι να προσέχει τη ζωή της. Ήταν μια ευγενική ψυχή, απλώς απομακρύνθηκε», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι την τελευταία φορά που είχαν μιλήσει, τους είχε πει ότι ήθελε να γυρίσει πίσω στην Κύπρο.

Δήλωσε επίσης ότι δεν θέλει να επικεντρώνεται στα «αρνητικά στοιχεία» για τη ζωή της αδερφής του αλλά θέλει να κρατήσει τις καλές αναμνήσεις.

«Όταν της έκανες κάτι κακό, αυτή το συγχωρούσε πολύ εύκολα. Της άρεσαν τα αξεσουάρ, όλα τα γυναικεία πράγματα. Ήταν πολύ καλή, ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλήθεια», κατέληξε.

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρήGOOGLE MAPS

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Ο Αυστραλός επιθεωρητής Αστυνομίας Tim Trezise είπε ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατο της Χατζηλύρα ως ύποπτο.

«Αυτά περιλαμβάνουν το γεγονός ότι μια κατά τα άλλα υγιή νεαρή γυναίκα πέθανε ξαφνικά στο Πάρκο Kalinga», δήλωσε ο Trezise. «Περιλαμβάνει το γεγονός ότι φαίνεται να έγιναν προσπάθειες να συγκαλυφθεί η θέση της στους θάμνους και το γεγονός ότι μερικά από τα ρούχα της έχουν επηρεαστεί», σημείωσε.

Η αστυνομία προσπαθεί ακόμα να διαπιστώσει τους λόγους για τους οποίους βρισκόταν στο πάρκο.

«Είναι πολύ πιθανό να πέθανε εκεί που βρέθηκε», δήλωσε ο Επιθεωρητής.

«Εξακολουθεί να είναι μυστήριο και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», επεσήμανε.

Η Ιόλη Χατζηλύρα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή, ιδιαίτερα ταλαντούχα και παθιασμένη καλλιτέχνης.

Δίπλα από το σώμα της εντοπίστηκαν και μερικά σκίτσα.

Με πληροφορίες από sigmalive

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επικουρικές συντάξεις: Ποιοι θα δουν αύξηση μέχρι και 40% με το νέο σύστημα