ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ: Σάλος με το παλτό που φόρεσε για την 11η Σεπτεμβρίου

Μελάνια Τραμπ: Σάλος με το παλτό που φόρεσε για την 11η Σεπτεμβρίου
Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ στο σημείο Μηδέν.
Instagram

Σάλο προκάλεσε το ντύσιμο της Μελάνια Τραμπ για την 11η Σεπτεμβρίου, ένεκα του «Κρυφού» μηνύματος που διέκριναν σε αυτό οι χρήστες του διαδικτύου και άρχισαν να αναρωτιούνται τι τρέχει με τον στιλίστα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε φωτογραφία του με τον ίδιο και τη σύζυγό του Μελάνια στο σημείο Μηδέν, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των 2.977 νεκρών των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε.

Η φωτογραφία του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ


Η εικόνα έδειχνε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ στο σημείο που κάποτε υπήρχαν οι Δίδυμοι Πύργοι. Αυτό, όμως, που προκάλεσε συζητήσεις ήταν η καπαρντίνα της Μελάνια Τραμπ. Οι χρήστες του Twitter είδαν τη λευκή ραφή στο πίσω μέρος να σχηματίζει έναν ουρανοξύστη, ενώ το κουμπί θύμισε αεροσκάφος.

«Είναι… αυτό αεροσκάφος που πέφτει πάνω σε έναν από τους Δίδυμους Πύργους στο πίσω μέρος του παλτού της Μελάνια;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Η Μελάνια φόρεσε ένα παλτό στο ποστ για την 11η Σεπτεμβρίου που μοιάζει με αεροπλάνο που πέφτει σε ένα πύργο. Απέλυσε όλους τους στιλίστες ή η Μελάνια είναι το μεγαλύτερο τρολ;». «Σίγουρα δεν είμαι η μόνη που το είδε αλλά ποιος στο καλό σκέφτηκε πως είναι καλή ιδέα να φορέσει η Μελάνια αυτό το παλτό στη φωτογραφία της 11ης Σεπτεμβρίου», σημείωσε κάποιος άλλος, ενώ ένας χρήστης του Twitter επισήμανε: «Η Μελάνια δεν φοράει τίποτα τυχαία. Έχει κάποιο σκοπό».

Από την πλευρά της η Στεφάνια Γκρίσαμ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου και πρώην γραμματέας της Μελάνια Τραμπ, σχολίασε στο USA Today: «Είναι γελοίο», χωρίς να αναφέρει κάτι περαιτέρω.

Οι στιλιστικές επιλογές της Μελάνια Τραμπ τυγχάνουν σχολιασμού πολλές φορές από τα διεθνή μέσα αλλά και τους χρήστες του Διαδικτύου. Πέρυσι, το Twitter ζητούσε εξηγήσεις για το τζάκετ που επέλεξε να φορέσει σε επίσκεψή της σε κέντρο φιλοξενίας στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό. «Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;», έγραφε και πολλοί αναρωτήθηκαν σε τι αναφερόταν.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνια συγκίνηση: Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης

Σχετικές ειδήσεις