ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ! Νεκρή η «Κιμ Καρντάσιαν των ναρκωτικών» - Τη βρήκαν αναίσθητη στο κρεβάτι (pics)

ΣΟΚ! Νεκρή η «Κιμ Καρντάσιαν των ναρκωτικών» - Τη βρήκαν αναίσθητη στο κρεβάτι (pics)
Ποια ήταν η χυμώδης καλλονή που σκορπούσε το θάνατο
facebook / Claudia Ochoa Félix

Η 35χρονη Claudia Ochoa Felix, ήταν μία από τις πιο διάσημες εκτελέστριες του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών Ελ Τσάπο και βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του εραστή της στην πόλη Κουλιακάν στο Μεξικό.

Φως στα αίτια του θανάτου της «Κιμ Καρντάσιαν των ναρκωτικών» αναμένεται να ρίξει η νεκροψία. Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές της 35χρονης εκτελέστριας έδειξαν ίχνη αλκοόλ και άλλων ουσιών στον οργανισμό της.

Πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Claudia Ochoa Felix πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενώ άλλα πως ξεψύχησε κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της «Κιμ Καρντάσιαν των ναρκωτικών»:

Η 35χρονη έγινε γνωστή στα social media ως «Κιμ Καρντάσιαν των ναρκωτικών» λόγω της ομοιότητας της με τη διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν.

Το βράδυ του θανάτου της είχε επιστρέψει μετά από διασκέδαση σε nightclub στο σπίτι του εραστή της. Όταν εκείνος προσπάθησε να την ξυπνήσει η 35χρονη δεν αντιδρούσε και έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Ποια ήταν η χυμώδης καλλονή που σκορπούσε το θάνατο

Η Claudia Ochoa Felix ήταν 35 ετών και στα social media της υποστήριζε ότι ήταν μητέρα τριών παιδιών. Η 35χρονη ήταν γνωστή και ως «Αυτοκράτειρα των Άνθραξ» ενώ ήταν από τους κορυφαίους δολοφόνους στην υπηρεσία του Ελ Τσάπο.

Επίσημα η 35χρονη Claudia Ochoa Felix δήλωνε ότι ήταν μοντέλο και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με τον Jose Rodrigo Arechiga, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «Κινέζος Άνθραξ» επικεφαλής της ομώνυμης συμμορίας μέχρι που φυλακίστηκε.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι η «Κιμ Καρντάσιαν των ναρκωτικών» είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει τρία παιδιά με τον έμπορο ναρκωτικών του καρτέλ της Σιναλόα, με το παρατσούκλι «El Chavo Felix».

Στους λογαριασμούς στα social media η 35χρονη Claudia, υπερηφανευόταν συχνά για την πολυτελή ζωή της και δεν σταματούσε να «ανεβάζει» φωτογραφίες όπου ποζάρει προκλητικά πότε με τα εσώρουχα και με μαγιό και πότε με όπλα.

Με πληροφορίες από New York Post, The Sun, The Telegraph

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παραπονιόταν πως την «χτυπάνε» τα παπούτσια της – Δείτε τελικά τι συνέβη (photos)

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Σχετικές ειδήσεις