ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρούμπι μαμά!

Η Ρούμπι μαμά!

Βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τώρα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τη Μαροκινή Καρίμα Ελ Μαχρούμπ ή «Ρούμπι», επειδή έγινε μητέρα.

Η Ρούμπι γέννησε το πρωί της Δευτέρας στη Γένοβα ένα κοριτσάκι, βάρους 3,560 κιλών. Η μητέρα και η νεογέννητη Σοφία Αΐντα, όπως ονομάστηκε, είναι καλά στην υγεία τους.

Τις ανακοινώσεις προς τον Τύπο έκανε ο πατέρας του μωρού, Λούκα Ρίσο, ο οποίος ήταν μέχρι πρόσφατα ιδιοκτήτης δύο κλαμπ στα οποία εργαζόταν η 19χρονη σήμερα Ρούμπι.

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω σε ποιον μοιάζει, ελπίζω όμως να πάρει την εμφάνιση της μητέρας της, που είναι τόσο όμορφη. Ίσως πάρει το μυαλό από εμένα», δήλωσε ο περιχαρής πατέρας.

Εν τω μεταξύ στο δικαστήριο του Μιλάνο βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη εις βάρος του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού για το σκάνδαλο «Ρούμπι Γκέιτ». Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο «Καβαλιέρε» πλήρωσε περίπου δέκα φορές στο διάστημα από το Φεβρουάριο ως το Μάιο του 2010 τη Ρούμπι, η οποία ήταν τότε ανήλικη, για να κάνει σεξ μαζί της. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι παρενέβη για να αποτρέψει διπλωματικό επεισόδιο επειδή νόμιζε ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του Αιγύπτιου πρώην προέδρου, Χόσνι Μουμπάρακ.

Η μεν Ρούμπι αρνείται ότι εκδιδόταν, ο δε Μπερλουσκόνι διαψεύδει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις -επί πληρωμή- μαζί της.