ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά πασίγνωστος σεφ

Τραγωδία: Πέθανε ξαφνικά πασίγνωστος σεφ

Θλίψη σκόρπισε στον κόσμο της μαγειρικής αλλά και της σόουμπιζ η είδηση του θανάτου γνωστού σεφ που τα τελευταία χρόνια έκανε καριέρα και στην τηλεόραση.

Ο γνωστός σεφ πέθανε σε ηλικία 44 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του αποδίδεται σε ανακοπή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΤΜΖ «ο σεφ των διασημοτήτων» Carl Ruiz «έφυγε» το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου ενώ κοιμόταν. Ο γνωστός σεφ Carl Ruiz ήταν επίσης ιδιοκτήτης του κουβανέζικου εστιατορίου La Cubana που άνοιξε μόλις τον Ιούνιο στη Νέα Υόρκη.

Tην δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή εκ μέρους της οικογένειάς του, το προσωπικό του εστιατορίου του, μέσα από τις σελίδες που διατηρούσε ο Carl Ruiz στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το προσωπικού του La Cubana, έγραψε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση στο instagram:

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας σεφ. Δεν μπορούν τα λόγια να εκφράσουν τη θλίψη που νιώθουμε για τον ξαφνικό θάνατο του φίλου και αδερφού μας. Ήταν μια ισχυρή δύναμη της κουβανέζικης κουζίνας και έζησε τη ζωή στο έπακρο».

Ο Ruiz συνεργαζόταν χρόνια με το "The Food Network", εμφανιζόταν σε διάφορες εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, ενώ ανέλαβε και ρόλο κριτή στα "Guy's Grocery Games" και "Guy's Ranch Kitchen".

Δείτε στη gallery φωτογραφίες του Carl Ruiz:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε διάσημος ηθοποιός (pics)

Συναγερμός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - Δείτε τι βρήκαν

Σχετικές ειδήσεις