ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού: Με βίασαν στα 15 μου - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού: Με βίασαν στα 15 μου - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Συγκλονίζει η αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού – σε τηλεοπτική συνέντευξη – σχετικά με τον βιασμό της στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών. Το πιο σοκαριστικό όμως ήταν ότι ο βιαστής μετά την αποτρόπαια πράξη του έδωσε έδωσε στην αλκοολική της μητέρα… 500 δολάρια.

Τα παραπάνω εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η σταρ του Χόλυγουντ προωθώντας με τον τρόπο αυτό το νέο της βιβλίο με την αυτοβιογραφία της.

Αναφερόμενη στον βιασμό της στα 15 της χρόνια, είπε ότι ο άνδρας αυτός τη βίασε και μετά έδωσε στην αλκοολική μητέρα της 500 δολάρια.

Όπως είπε όταν ήταν έφηβη κι έπειτα από χρόνια που ταξίδευε σε ολόκληρη τη χώρα με τη μητέρα της, εκείνη άρχισε να την παίρνει στα μπαρ ώστε μαζί να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ανδρών.

Κάποια στιγμή, όταν η ηθοποιός επέστρεψε βράδυ σπίτι, βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα που είχε το κλειδί του σπιτιού τους. Αποκάλυψε ότι τη βίασε και μετά τη ρώτησε πώς είναι να της το κάνουν αυτό για 500 δολάρια. "Ήταν βιασμός και μία συντριπτική προδοσία" έγραψε στο βιβλίο της η σταρ.

Δείτε στην gallery ποια είνια η ηθοποιός που έπεσε θύμα βιασμού:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε διάσημος ηθοποιός (pics)

Συναγερμός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - Δείτε τι βρήκαν

Σχετικές ειδήσεις