ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βίαζε τη θετή κόρη του κι απέκτησε μαζί της έξι παιδιά

Φρίκη: Βίαζε τη θετή κόρη του κι απέκτησε μαζί της έξι παιδιά
Τι λένε σήμερα οι τρεις κόρες της
TheSun

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ενός παιδεραστή στην Ιρλανδία που βίαζε τη θετή του κόρη από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών κι απέκτησε μαζί της έξι παιδιά.

Ο Σον Μακ Ντάρμπι, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και παραδέχθηκε ότι είχε αποκτήσει έξι παιδιά με την θετή κόρη του Μαίρη μεταξύ του 1981 και του 1989. Ο ίδιος επέμενε ότι κατά τη γνώμη του δεν είχε κάνει κάτι κακό. Ο παιδεραστής πέθανε πριν από τουλάχιστον δέκα χρόνια χωρίς ποτέ να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Οι τρεις κόρες της Μαίρη, η Άσλεϊ, η Ίζελτ και η Μέγκαν Μάνινγκ συνέκριναν τον πατριό τους, Σον Μακ Ντάρμπι με τον διαβόητο αυστριακό παιδεραστή Γιόζεφ Φριτζλ, που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη σ’ ένα υπόγειο στην Αυστρία επί 24 ολόκληρα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο απέκτησε 24 παιδιά μαζί της. Σύμφωνα με τις περιγραφές των τριών αδελφών, ο πατριός τους κρατούσε σκλάβα την τρομοκρατημένη μητέρα τους, τη βίαζε και την κακοποιούσε.

Οι τρεις κόρες της Μαίρης, Άσλεϊ, Ίζελτ και ΜέγκανTheSun

Οι τρεις κόρες του Σον Μακ Ντάρμπι εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ μέσω της Irish Sun κατά των Αρχών και της Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα τους, μολονότι είχε ζητήσει πολλές φορές βοήθεια.

«Μίλησε στις αρμόδιες υπηρεσίες, μίλησε στην αστυνομία αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτε. Κι εκείνοι που φέρουν την ευθύνη είναι το νομικό σύστημα κι οι υπηρεσίες πρόνοιας», λέει η 35χρονη σήμερα Άσλεϊ.

Ο εφιάλτης του θύματος και το τέλος του δράματος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλύψει οι τρεις αδελφές για την υπόθεση, η μητέρα τους, Μαίρη, ζούσε τέτοιον εφιάλτη που κοιμόταν διαρκώς μ’ ένα σφυρί κάτω απ’ το μαξιλάρι της ελπίζοντας να εμποδίσει έναν νέο βιασμό της. Ήταν πολύ στοργική μάνα, παρά τον τρόμο που βίωνε, αλλά τα παιδιά της δεν αποκάλεσαν ποτέ «πατέρα» τον παιδεραστή πατριό τους. Η αλκοολική μητέρα της Μαίρη παντρεύτηκε τον Μακ Ντάρμπι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώτου άνδρα της το 1973.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Η Μαίρη ήταν μόλις 16 ετών όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, έναν γιο, το 1981. Ξανάμεινε έγκυος όταν ο γιος ήταν μόλις τριών μηνών μετά από νέο βιασμό από τον Μακ Ντάρμπι, που ήταν τότε 37 ετών, αλλά απέβαλε. Ο παιδεραστής την ανάγκασε να βάλει το έμβρυο σε μια σακούλα και να το θάψει σ’ ένα χωράφι. Οι βιασμοί και η κακοποίηση συνεχίστηκαν όταν ο Μακ Ντάρμπι μετακόμισε με τη Μαίρη σ’ ένα σπίτι στο Δουβλίνο, όπου την απομόνωσε απ’ τον έξω κόσμο και την υποχρέωσε να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της. Η Μαίρη γέννησε την Άσλεϊ το 1983, την Ίζελτ το 1984, ένα αγόρι το 1986 που δόθηκε για υιοθεσία και την Μέγκαν το 1989. Εξετάσεις DNA απέδειξαν ότι ο Μακ Ντάρμπι είναι ο πατέρας.

Σε ηλικία 22 ετών η Μαίρη αποκάλυψε στα παιδιά της το μυστικό της και διέφυγε με τη βοήθεια ενός γείτονα στις ΗΠΑ. Επέστρεψε όμως λίγο αργότερα, όταν έμαθε ότι οι υπηρεσίες Πρόνοιας είχαν αναλάβει τις κόρες της. Απευθύνθηκε σε ψυχολόγους και αργότερα έγινε κι η ίδια ψυχοθεραπεύτρια, παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά με τον άνδρα της. Έγραψε, μάλιστα, το 2014 ένα βιβλίο για το δράμα της με τον τίτλο «Κανείς Δεν Θα Σε Πιστέψει». Όπως αποκάλυψαν οι κόρες της η Μαίρη είχε καταγγείλει τον παιδεραστή πατριό της στην αστυνομία το 1994. Ο Μακ Ντάρμπι συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά όπως υποστήριξε «δεν εξέλαβε ποτέ ως κακοποίηση» αυτό που έκανε στην θετή του κόρη. Τελικά δεν του ασκήθηκε ποτέ δίωξη.

Με πληροφορίες από τη TheSun

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Άγριο ξύλο σε γάμο - Έφυγε κλαίγοντας η νύφη! (pics)

Βαρύ πένθος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Ο πόνος είναι αβάστακτος»

Σχετικές ειδήσεις