ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε πασίγνωστος τηλεοπτικός παραγωγός (pics)

Πέθανε πασίγνωστος τηλεοπτικός παραγωγός (pics)
pixabay

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους παραγωγούς animation όλων των εποχών, ο Μάικλ Μέντελ, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός έγινε παγκοσμίως γνωστός από τις σειρές «The Simpsons» και «Rick and Morty», για τις οποίες βραβεύτηκε και με τέσσερα βραβεία Emmy.

Από το 1989 έως το 1999, ο Μέντελ υπήρξε παραγωγός των «Simpsons», κερδίζοντας τρία βραβεία Emmy, τo 1995, το 1997 και το 1998. Το τέταρτο βραβείο του απονεμήθηκε το 2018 για την σειρά, «Rick and Morty».

«Δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς εσένα στο πλευρό μου, Μάικ», έγραψε στο Twitter o συνάδελφος και συνεργάτης του, Justin Roiland.

Δείτε στην gallery τον πασίγνωστο τηλεοπτικό παραγωγό:

Εκπρόσωπος του αμερικάνικου δικτύου Adult Swim, που εκπέμπει μία από τις σειρές του Μεντέλ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του με την ακόλουθη δήλωση. «Όλοι μας στην Adult Swim είμαστε συντετριμμένοι, από τον χαμό του Μάικ Μέντελ. Ο Μάικ ήταν η καρδιά του Rick and Morty. Το φανταστικό του ταλέντο και το πνεύμα του θα λείψει σε όλους μας. Ο Μάικ ήταν βραβευμένος με Emmy, με 25 χρόνια παρουσία στον χώρο. Καθοδήγησε μία ολόκληρη γενιά καλλιτεχνών, συγγραφέων και δημιουργών. Η απουσία του θα είναι αισθητή. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους φίλους του και συνεργάτες σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Άγριο ξύλο σε γάμο - Έφυγε κλαίγοντας η νύφη! (pics)

Βαρύ πένθος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Ο πόνος είναι αβάστακτος»