ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε η ηθοποιός του Grey's Anatomy και της Δυναστείας (pics)

Πέθανε η ηθοποιός του Grey's Anatomy και της Δυναστείας (pics)

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου…

Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 84 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Νταϊάν Κάρολ, μετά από μάχη με τον καρκίνο, όπως γνωστοποίησε η κόρη της.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της ηθοποιού:

Ήταν η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που υποδύθηκε ρόλο διαφορετικό από αυτόν της υπηρέτριας στην αμερικανική τηλεόραση, στη σειρά "Julia".

Ο θάνατος της ηθοποιού έγινε γνωστός από την κόρη της Susan Kay, η οποία δήλωσε στο Associated Press ότι η μητέρα της πέθανε την Παρασκευή στο Λος Άντζελες μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της, η Νταϊάν Κάρολ κέρδισε το βραβείο Tony για το μιούζικαλ «No Strings» ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για το «Claudine».

Ο ρόλος που την έκανε γνωστή ήταν αυτός της Julia Baker, μια νοσοκόμα της οποίας ο σύζυγος είχε σκοτωθεί στο Βιετνάμ, στην πρωτοποριακή κωμωδία "Julia" που προβλήθηκε από το 1968 έως το 1971. Για το ρόλο αυτό τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα.

Την δεκαετία του '80, εμφανίστηκε στην πασίγνωστη σαπουνόπερα «Δυναστεία» για τρία χρόνια ενώ πιο πρόσφατα είχε συμμετάσχει και στη σειρά «Grey's Anatomy», στο ρόλο της μητέρας του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Ησαΐα Ουάσινγκτον (Δρ Preston Burke).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σάλος: Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πορνοστάρ (pics)

Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε ο Αντώνης Ρέμος σε τουρνουά πόκερ!

Σχετικές ειδήσεις