ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι κατέθεσε μήνυση σε Sun και Daily Mirror

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι κατέθεσε μήνυση σε Sun και Daily Mirror
AP

Σε νομικές ενέργειες κατά των ιδιοκτητών βρετανικών εφημερίδων Daily Mirror και Sun προβαίνει ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορώντας τους για τηλεφωνική υποκλοπή.

Η κίνηση αυτή του πρίγκιπα Χάρι είναι ακόμα μία «μάχη» στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει η βασιλική οικογένεια με τον βρετανικό Τύπο.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο πρίγκιπας Χάρι κατέθεσε στο ανώτατο δικαστήριο στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το κινητό του παρακολουθείται από τους δύο κολοσσούς της βρετανικής ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Daily Mail επειδή η εφημερίδα δημοσίευσε μέρος της προσωπικής επιστολής της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ προς τον πατέρα της.

Από την Αφρική όπου κάνει περιοδεία ο πρίγκιπας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των ΜΜΕ κατηγορώντας τα για προπαγάνδα και bullying κατά της Μέγκαν.

«Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω την σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δούκας του Σάσεξ.

«Ο βαθύτερος φόβος μου είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται. Ερχεται μια στιγμή που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αντιδράσεις σε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί καταστρέφει ανθρώπους και καταστρέφει ζωές. Για να το πω απλά, είναι bullying, που φοβίζει και φιμώνει τους ανθρώπους. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν μπορούμε, και δεν θα το κάνουμε, να πιστέψουμε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει λογοδοσία για αυτό», δήλωσε οργισμένος ο πρίγκιπας Χάρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σάλος: Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πορνοστάρ (pics)

Απεργία στα ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό και προαστιακός στις 8 και 9 Οκτωβρίου