ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαϊδάρι: Αυτός είναι ο 49χρονος που «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαϊδάρι: Αυτός είναι ο 49χρονος που «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την αιματηρή επίθεση που δέχτηκε το πρωί της Τρίτης ένας άνδρας στο Χαϊδάρι.

Ένας 49χρονος επιχειρηματίας ο οποίος διατηρούσε καφέ είναι, σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των Αρχών, το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί στο Χαϊδάρι, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece Μίνας Καραμήτρου.

Οι Αρχές ερευνούσαν καιρό το ενδεχόμενο ο άνδρας να είχε σχέσεις και επαφές με ιδιοκτήτες χαρτοπαικτικών λεσχών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας υποστηρίζουν -σε πληροφοριακό επίπεδο- ότι γνώριζαν για τις σχέσεις του θύματος με ίσως τον πιο γνωστό άνθρωπο της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια.

Επίσης, οι Αρχές Ασφαλείας ερευνούν και το ενδεχόμενο το θύμα να γνωριζόταν και να διατηρούσε στενές επαφές με απόστρατο αστυνομικό, ο οποίος είχε δολοφονηθεί έξω από ταβέρνα στην περιοχή της Παιανίας.

Την ίδια ώρα, δόθηκε εντολή να εξετάσει η αστυνομία το ενδεχόμενο ύπαρξης σχέσης μεταξύ της σημερινής δολοφονικής επίθεσης με την επίθεση με καλάσνικοφ που σημειώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες εναντίον ιδιοκτήτη αυτοκίνητου μάρκας Smart στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι Αρχές από εκείνη την επίθεση, η οποία μάλιστα είχε γίνει έξω από σχολείο, είχαν περισυλλέξει έναν κάλυκα από καλάσνικοφ και τώρα θα εξετάσουν αν υπάρχει περίπτωση να ταυτοποιείται με το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε σήμερα.

Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, τον Μάιο του 2016 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα στα γραφεία του θύματος που βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Μυστήριο με τους δύο άντρες που συνόδευαν τον 49χρονο

Την ίδια ώρα, πάντως, οι αστυνομικοί εξετάζουν με μεγάλη προσοχή μαρτυρίες ότι τον 49χρονο συνόδευαν με μηχανή δύο άντρες και εάν πρόκειται για την προσωπική φρουρά του επιχειρηματία.

Θα ερευνηθεί δε, ποια είναι η ταυτότητά τους και εάν πρόκειται για αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα, ερευνάται και η περίπτωση οι κάλυκες των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν να προέρχονται από το όπλο των συνοδών και όχι από αυτό των δραστών.

Το χρονικό του χτυπήματος

Άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και ένα εννιάρι όπλο τον άνδρα, στη συμβολή των οδών Αθηνών και Σατωβριάνδου, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στην παρακάτω Gallery:

Ο άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο Αττικό νοσοκομείο ενώ οι δράστες αναζητούνται. Στο σημείο εντοπίστηκαν έξι κάλυκες.

Ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου παραπέμπει σε άτομο που στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες. Ωστόσο, δεν ήταν ο ιδιοκτήτης αυτός που οδηγούσε το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece Μίνας Καραμήτρου.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει άρδην ο καιρός: Έρχονται βροχές και χιόνια

Σχετικές ειδήσεις