ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα: Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στον καταψύκτη (pics)

Ανατριχίλα: Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στον καταψύκτη (pics)
dailymail.co.uk

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι η εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Wannee Jiracharoenying από την Ταϊλάνδη βρέθηκε νεκρή στον καταψύκτη της την περασμένη Κυριακή (27/10).

Τα ίχνη της 58χρονης, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, εξαφανίστηκαν στις 18 Οκτωβρίου όταν επισκέφθηκε έναν ναό στο Chiang Mai. Ο αδερφός της προσπαθούσε για αρκετές μέρες να επικοινωνήσει μαζί της και καθώς δεν την έβρισκε, πήγε στο σπίτι της όπου και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα. Η αδερφή του ήταν νεκρή, μέσα στον καταψύκτη της, τσιμεντωμένη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στον φίλο της, ο οποίος είναι εξαφανισμένος, και πιστεύεται ότι ο είναι άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες από τον καταψύκτη που βρέθηκε η εκατομμυριούχος:

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι έχουν γίνει αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς και ότι το αυτοκίνητό της 58χρονης εκατομμυριούχου καθώς και οι τραπεζικές της κάρτες έχουν κάνει «φτερά».

«Επικοινωνήσαμε με την τράπεζα στην οποία είχε λογαριασμούς η θανούσα και ενημερωθήκαμε ότι οι αναλήψεις έγιναν από κάποιο άτομο μετά τον θάνατό της», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει άρδην ο καιρός: Έρχονται βροχές και χιόνια

Αναστάτωση στη Χαλκίδα: Πρόσκρουση πλοίου στη γέφυρα του Ευρίπου

Σχετικές ειδήσεις