ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε για διακίνηση ναρκωτικών

Σοκ για τον πρώην άσο του Άρη

Η ισπανική Αστυνομία προχώρησε σήμερα (19/11) στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με ακόμη 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του.

Σημειώνουν επίσης ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έχει ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα και η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων από σπίτι στην πόλη Estepona.

Τονίζουν ότι πρόκειται για γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας η οποία προχώρησε σε συλλήψεις σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα. «Ο παλιός ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί».

Ποιος είναι ο Σέρχιο Κόκε

Ο Κόκε γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1983 στη Μάλαγα της Ισπανίας και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τα τμήματα υποδομής της ομώνυμης ομάδας.Το 2002/03 αγωνίστηκε αρχικά στην Μάλαγα Β και στα μισά της περιόδου προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα που αγωνιζόταν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Δεν καταφέρνει όμως να πάρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και έτσι τον Ιανουάριο του 2004 παραχωρείται στη γαλλική Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Εκεί, παρά το γεγονός ότι τον πρώτο ενάμιση χρόνο είχε αρκετές συμμετοχές, στη συνέχεια έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα λόγω της συμφόρησης πολλών ποιοτικών επιθετικών στο ρόστερ της Μαρσέιγ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2006.

Η «κίτρινη» λατρεία

Το καλοκαίρι του 2006 αποκτήθηκε μαζί με άλλους Ισπανούς ποδοσφαιριστές, από τον Άρη Θεσσαλονίκης, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε απο την αρχή τη διαφορά χάρη στην έφεση και τη συνέπειά του στο σκοράρισμα.

Είναι ένας απο τους βασικούς συντελεστές της αναγέννησης του Άρη την τελευταία διετία ενώ απολαμβάνει την πλήρη αναγνώριση απο την πλευρά των οπαδών του συλλόγου.Χαρακτηριστικό είναι πως την τριετία 2007-09 ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Τον Ιούλιο του 2008 υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τον Άρη, ενώ ανακηρύχθηκε αρχηγός της ομάδας,όμως τον Μάιο του 2009 ο πρόεδρος του Άρη Λάμπρος Σκόρδας του διεμήνυσε πως βρίσκεται εκτός πλάνων,κυρίως λόγω του υψηλού του συμβολαίου.

Παρόλα αυτά μετά την αλλαγή της διοίκησης και την αποχώρηση του Λάμπρου Σκόρδα από την προεδρία του συλλόγου ο Κόκε παρέμεινε στον Άρη. Στα πρώτα χρόνια στην Θεσσαλονική σκόραρε πολύ συχνά.Χαρακτηριστικό είναι ότι τα πρώτα 3 χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του.Στην συνέχεια της θητείας του στον Άρη συνέβαλλε στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Τον Απρίλιο του 2011 αποχώρησε από τους Θεσσαλονικείς και πήρε μεταγραφή στην Χιούστον Ντάιναμο στις ΗΠΑ. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 παίζει στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησαν σύντομα περάσματα από την Μπακού,τη Ρέγκενσμπουργκ,και την Μπλούμιγκ. Έπειτα αγωνίστηκε στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Ινδίας με την φανέλα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ.

Το Φθινόπωρο του 2015 ο Κόκε επέστρεψε στον Άρη με στόχο να βοηθήσει το σύλλογο να επιστρέψει στη Super League. Οι κίτρινοι όμως δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο του όταν συστάθηκε η νέα "ΠΑΕ ΑΡΗΣ 1914", το καλοκαίρι του 2016, λόγω της κακής εξωγηπεδικής του ζωής και της αγωνιστικής απόδοσης του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνη: Σπαραγμός στην κηδεία μάνας και κόρης που σκοτώθηκαν στη χαράδρα - Τα μεγάλα «γιατί»

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Νέα δεδομένα - Έως και 1.500 ευρώ μπορεί να φτάσει φέτος!