ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιος σάλος: Τέλος από τη βασιλική οικογένεια πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Παγκόσμιος σάλος: Τέλος από τη βασιλική οικογένεια πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι της Μεγάλης Βρετανίας και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ εγκαταλείπουν τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, μέσω Instagram.

Σε ανακοίνωσή τους, προανήγγειλαν ότι σκοπεύουν να αποστασιοποιηθούν από τη βασιλική οικογένεια, τονίζοντας πως επιθυμούν να δημιουργήσουν «έναν νέο προοδευτικό ρόλο στο πλαίσιο του βασιλικού θρόνου».

Πρόσθεσαν, δε, ότι θα περνούν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, καθώς και ότι σκοπεύουν να εργαστούν, για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι. Πάντως, τόνισαν ότι συνεχίζουν να τιμούν και να στηρίζουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Θέλουμε να κάνουνε ένα βήμα πίσω ως "ανώτερα" μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να αποκτήσουμε οικονομική ανεξαρτησία, ενώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα», ανέφεραν χαρακτηριστικά και συμπλήρωσαν: «Σκοπεύουμε τώρα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε τα καθήκοντά μας στην βασίλισσα και την κοινοπολιτεία».

Κατά τη διάρκεια ντοκιμαντέρ με αφορμή το ταξίδι του με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Αφρική, ο πρίγκιπας Χάρι είχε παραδεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν ότι, μαζί με τη σύζυγό του, σκέφτονταν να μετακομίσουν. Ο Χάρι είχε σημειώσει επίσης ότι δεν θα εκφοβιστεί προκειμένου να «παίξει το παιχνίδι» των ΜΜΕ, που πιστεύει ότι σκότωσε τη μητέρα του Νταϊάνα.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Μέγκαν Μαρκλ αφηγήθηκε ότι η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη και οι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει να μην παντρευτεί τον Χάρι εξαιτίας της συμπεριφοράς των βρετανικών ταμπλόιντ. Άλλωστε, η Μέγκαν Μαρκλ είχε ότι «υπάρχουν αλλά δεν ζουν» μαζί με τον Χάρι, με αφορμή την πίεση που ασκείται στο ζευγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INSTAGRAM:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr