ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε πτήση: Επιβάτης όρμησε στο πιλοτήριο - Δείτε τι ακολούθησε (pics)

Τρόμος σε πτήση: Επιβάτης όρμησε στο πιλοτήριο - Δείτε τι ακολούθησε (pics)
Pixabay

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση η οποία είχε απογειωθεί από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ με προορισμό το Νιου Τζέρσι

Οι Αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα μετά από επίθεση σε αεροσυνοδό και απόπειρα να κάνει έφοδο σε πιλοτήριο αεροπλάνου την Πέμπτη (09/01).

Συνεπιβάτης στην ίδια πτήση περιέγραψε το τρομακτικό περιστατικό, αναφέροντας ότι το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να προσγειωθεί όταν ο ύποπτος κατευθύνθηκε στο πιλοτήριο με «ταχύτατο σπριντ».

Δείτε φωτογραφίες του νεαρού στη Gallery:

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 28χρονος Matthew Dingley συνελήφθη αφού η πτήση της United Express από το αεροδρόμιο Dulles προσγειώθηκε στο Newark. Ο άνδρας φέρεται να άρχισε να έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πτήσης και εφόρμησε προς το πιλοτήριο ενώ το αεροσκάφος πλησίαζε τον προορισμό του.

«Αυτός ο τύπος έτρεξε με μεγάλη ταχύτητα, κατευθείαν προς το πιλοτήριο, χτύπησε την είσοδό του, άρχισε να κοπανάει την πόρτα» είπε ο συνεπιβάτης του Mike Egbert. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν μια αεροσυνοδός προσπάθησε να παρέμβει, ο Dingley άρχισε να της επιτίθεται.

Αφού προσγειώθηκε το αεροπλάνο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο αφού προηγουμένως εκείνος είχε παλέψει μαζί τους.

«Σήκωσε έναν αστυνομικό και τον έριξε προς τα πίσω» αφηγήθηκε ο Egbert. «Αν είχε καταφέρει να μπει στο πιλοτήριο μόνο ο Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί».

Η αεροσυνοδός μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο από το οποίο στη συνέχεια της δόθηκε εξιτήριο. Έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού, όχι όμως σοβαρά.

Με πληροφορίες από: nypost.com, cnn.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Ο Φίλιππος λύνει τη σιωπή του - Τι λέει για Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι