ΚΟΣΜΟΣ

Κακοποιούσε συνεχώς την κόρη του - Δείτε πώς τον εκδικήθηκε

Κακοποιούσε συνεχώς την κόρη του - Δείτε πώς τον εκδικήθηκε

Επί μήνες ένα 14χρονο κορίτσι στη Φλόριντα των ΗΠΑ ισχυριζόταν πως ο πατέρας της την κακοποιούσε ωστόσο κανείς δεν την έπαιρνε στα σοβαρά.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η μικρή να αναγκαστεί – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το 7news.com.au - να βάλει κάμερα ασφαλείας στο σπίτι για να πείσει και τον τελευταίο δύσπιστο.

Ειδικότερα, η 14χρονη έβαλε μια κάμερα στο υπνοδωμάτιό της και αφού κατέγραψε δυο βίντεο, τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Δείτε την gallery - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Οι αρχές συνέλαβαν τελικά τον 47χρονο πατέρα της με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου αλλά και ζώου, καθώς φαίνεται να επιτίθεται και στα δύο σκυλιά του κοριτσιού.

Το περιστατικό που καταγράφηκε στις 23 Δεκεμβρίου ξεκινά με τον πατέρα να φωνάζει στην κόρη του. «Δεν πρόκειται να δεχθώ ασέβεια στο σπίτι μου». Στη συνέχεια, ο άντρας τραβά ένα μαχαίρι το οποίο στρέφει προς το μέρος του σκύλου, φωνάζοντας ”Θα του βγάλω τα μάτια, θα το κάνω”» και αρχίζει να τραβά το ζώο από τα πόδια, το κεφάλι και τον λαιμό, ρίχνοντάς το τελικά στο πάτωμα. «Θα σκοτώσω το σκυλί!», ακούγεται να λέει ο άντρας στο βίντεο, ενώ η κόρη του ουρλιάζει και τον εκλιπαρεί: «Σε παρακαλώ μπαμπά, μην το κάνεις! Μπαμπά, σταμάτα!».

Δείτε το βίντεο - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις