ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια γκάφα: Δημοσιογράφος ανακοινώνει πως ο Μακρόν θα συναντηθεί με τον μακαρίτη Αραφάτ

Παγκόσμια γκάφα: Δημοσιογράφος ανακοινώνει πως ο Μακρόν θα συναντηθεί με τον μακαρίτη Αραφάτ

Στα ΜΜΕ έχουμε δει πολλά ευτράπελα - Τέτοια γκάφα όμως δεν έχει ξαναγίνει - Γαλλίδα δημοσιογράφος σε απευθείας σύνδεση ανακοινώνει ότι ο Μακρόν θα συναντηθεί με τον Γιασέρ Αραφάτ που έχει πεθάνει εδώ και 16 χρόνια!

Το θέμα ανέδειξε με ανάρτησή της στο Facebook η Ελληνίδα δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά που παρακολουθούσε το συγκεκριμένο κανάλι.

Όπως γράφει η κυρία Δεναξά:

«Δημοσιογράφος του BFM (υποτίθεται) πρώτου σε τηλεθέαση ενημερωτικού σταθμού της Γαλλίας, ανακοινώνει στους τηλεθεατές πως ο Μακρόν που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ισραήλ, θα συναντηθεί στη Ραμάλα με τον επικεφαλής της Παλαιστινιακής αρχής Γιασέρ Αραφάτ, που έχει πεθάνει εδώ και 16 χρόνια!

Το χειρότερο είναι πως η παρουσιάστρια που την ακούει δεν διορθώνει! Για τέτοια παιδεία μιλάμε!

Ο ενημερωτικός σταθμός τα τελευταία χρόνια έχει απαξιωθεί για την μεροληπτική του στάση στην μετάδοση των γεγονότων και τις προσπάθειες χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Με λίγα λόγια μη ψάχνετε μακριά. Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στα μέσα και κατακρίνει την πλειοψηφία των δημοσιογράφων, γιατί εμείς οι ίδιοι κλείνουμε τα μάτια στο επάγγελμα μας που παραπαίει από την ημιμάθεια, αλλά κυρίως από αχαρακτήριστες αντιδεολογικές πρακτικές».

Δείτε το βίντεο