ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος: Πέθανε παίκτης γνωστού ριάλιτι

Θρήνος: Πέθανε παίκτης γνωστού ριάλιτι

Θρήνος για τον 29χρονο…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 29 ετών άφησε ο παίκτης του γνωστού ριάλιτι του καναλιού ABC «The Bachelorette», Tyler Gwozdz.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΤΜΖ, ο 29χρονος άνδρας από την Florida των ΗΠΑ νοσηλεύτηκε για τουλάχιστον μια εβδομάδα στην εντατική μονάδα νοσοκομείου μετά από υπεβολική δόση ναρκωτικών.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του Tyler Gwozdz:

Στη δημοφιλή τηλεοπτική ριάλιτυ σειρά του καναλιού ABC The Bachelorette, προσφέρεται η ευκαιρία σε μια τυχερή γυναίκα να βρει την πραγματική αγάπη.

Μια ελεύθερη και κατάλληλη Bachelorette ξεκινάει ένα ρομαντικό ταξίδι, γνωρίζοντας έναν αριθμό ελκυστικών ανδρών, στενεύοντας σταδιακά το πεδίο, καθώς συνεχίζει την αναζήτηση για τον σύντροφο της ζωής της. Στο τέλος αυτού του ρομαντικού ταξιδιού, αν έχει βρει τον έναν, θα υπάρξει πρόταση γάμου -και θα πει το ναι;

Με παρουσιαστή τον Chris Harrison, η σειρά «The Bachelorette» είναι μια παραγωγή της Next Entertainment σε συνεργασία με την Warner Horizon Unscripted Television. Οι Mike Fleiss, Martin Hilton, Nicole Woods και Bennett Graebner είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τη σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ηχηρή απάντηση του ΥΠΕΞ στον Ακάρ: Υποκριτικό να επικαλείται η Τουρκία το Διεθνές Δίκαιο

Σχετικές ειδήσεις