ΚΟΣΜΟΣ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Μέσα στην παράνομη αγορά ζώων, όπου ξεκίνησε ο κοροναϊός

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Μέσα στην παράνομη αγορά ζώων, όπου ξεκίνησε ο κοροναϊός

Ο κοροναϊός της πόλης Ουχάν ή ο νέος κοροναϊός του 2019, όπως ονομάστηκε έχει προσβάλει μέχρι στιγμής 2.000 ανθρώπους από την Κίνα μέχρι και την Ευρώπη και έχει οδηγήσει στο θάνατο 81.

Ο ιός εντοπίστηκε σε μία αγορά όπου πωλούνταν θαλασσινά, πουλερικά, κουνέλια, νυχτερίδες και φίδια στην πόλη των 11 εκατομμυρίων της επαρχίας Χουμπέι στην Κεντρική Κίνα.

Η Mirror έφερε στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές φωτογραφίες μέσα από την συγκεκριμένη αγορά, όπου οι καταναλωτές πραγματοποιούν τις... αγορές τους στα βρώμικα πατώματα με τα αίματα να είναι παντού τριγύρω τους.

Δείτε τις ανατριχιαστικές ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες στη gallery:

Ο υπουργός της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας Μα Σιαογουέι δήλωσε σήμερα ότι έχει ενισχυθεί η ικανότητα μετάδοσης του κοροναϊού που ευθύνεται για τον θάνατο 56 ανθρώπων μέχρι στιγμής και ότι ο αριθμός των κρουσμάτων μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο Μα δήλωσε ότι τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αρχές για τον νέο ιό είναι περιορισμένα και ότι δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για τους κινδύνους που δημιουργούν οι μεταλλάξεις του ιού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Τα συμπτώματα, η μετάδοση και οι κίνδυνοι - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Καιρός: «Εξαφανίζεται» το χιόνι από την Ελλάδα