ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Από Λεμπρόν και Μέσι, μέχρι Ομπάμα & Τραμπ - Κατακλύστηκε το διαδίκτυο από μηνύματα

Κόμπι Μπράιαντ: Από Λεμπρόν και Μέσι, μέχρι Ομπάμα & Τραμπ - Κατακλύστηκε το διαδίκτυο από μηνύματα
AP PHOTOS

Ανείπωτος πόνος για τον χαμό του κορυφαίου star του μπάσκετ και της 13χρονης κόρης του, Gianna.

Όλος ο πλανήτης είναι σοκαρισμένος από τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Gianna, σε δυστύχημα με το ελικόπτερο στους λόφους Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια.

Ο κόσμος του NBA αλλά και μορφές του πολιτικού κόσμου έστειλαν τα συλληπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων, μην μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε τα αποχαιρετιστήρια λόγια στον Κόμπι Μπράιαντ από τον κόσμο του NBA όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Πολ Πιρς, Ντουέιν Ουέιντ, Λούκα Ντόντσιτς, Ντόμινικ Ουίλκινς αλλά και του Σακίλ Ο'Νιλ.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μάικλ Τζόρνταν

Η δήλωση του Μάικλ Τζόρνταν αναφέρει: «Είμαι σοκαρισμένος από την τραγική είδηση του θανάτου Κόμπι και της κόρης τους Γιάννα. Δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσουν τον πόνο που αισθάνομαι. Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν τον μικρό μου αδερφό.

Μιλούσαμε συχνά και θα μου λείψουν αυτές οι συζητήσεις πάρα πολύ.

Ήταν ανταγωνιστικός, ένας από τους σπουδαιότερους του αθλήματος και μία δημιουργική δύναμη.

Ο Κόμπι ήταν επίσης ένας καταπληκτικός πατέρας που αγαπούσε την οικογένειά το, έπαιρνε μεγάλη περηφάνια από την αγάπη που ένιωθε η κόρη του για το παιχνίδι.

Η Ιβέτ μαζί με μένα στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στη Βανέσα, τους Λέικερς και το μπάσκετ σε όλο τον πλανήτη».

Τα δάκρυα του Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και οι Λέικερς είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής από τη Φιλαδέλφια (εκεί όπου ο “Βασιλιάς” ξεπέρασε τον “black mamba στη λίστα των αρχισκόρερ του ΝΒΑ) και έμαθαν τα δυσάρεστα νέα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο «Βασιλιάς» λύγισε στο άκουσμα της είδησης...

Συγκλονίζει ο Σακίλ Ο'Νιλ: «Έχασα τον αδερφό μου»

Ο Σακίλ μαζί με τον Κόμπι σάρωσαν τα πάντα με την φανέλα των Lakers, οι συνεργασίες τους αλλά και οι... κόντρες τους έγραψαν ιστορία και οι δυο τους ποτέ δεν έκρυψαν την αγάπη και τον σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον πόνο για την τραγωδία, όπου έχασα την ανιψιά μου Τζίτζι και τον αδερφό μου, Κόμπι. Σας αγαπώ και θα μου λείψετε. Τα συλληπητήριά μου στην οικογένεια Bryant και σε εκείνες των άλλων επιβατών», ανέφερε στο tweet του «Big Shaq».

Το «αντίο» του Μάτζικ Τζόνσον

Ο μύθος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον αποχαιρέτησε τον μύθο της αγαπημένης του ομάδας, Κόμπι Μπράιαντ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

«Τον αγαπώ, αγαπώ την οικογένεια του και ότι έκανε εντός και εκτός παρκέ. Φίλε, ένας θρύλος, σύζυγος, πατέρας, γιος, αδερφός και νικητής Όσκαρ και ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Δύσκολο να το αποδεχθώ. Ο Κόμπι ήταν ηγέτης του παιχνιδιού. Μέντορας για άντρες και γυναίκες. Ήταν είδωλο αλλά έκανε και τόσα πολλά για το LA. Ήταν παθιασμένος με το να βοηθά τους άστεγους και πάντα το γυναικείο μπάσκετ. Προπονούσε την ομάδα της κόρης και έφερε στην ομάδα τόση ευτυχία», έγραψε ο άλλοτε σταρ των Λέικερς και του NBA.

Φυσικά οι αστέρες του NBA δεν θα μπορούσαν να μην αποχαιρετήσουν τον θρύλο:

Η προσευχή του Καλάθη για τον τραγικό θάνατο του θρύλου του NBA

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του τεράστιου Κόμπι Μπράιαντ.

Μέσι: Μας άφησε μια ιδιοφυΐα

Συντετριμμένος ο Λιονέλ Μέσι για τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ τόνισε πως «έφυγε» μια ιδιοφυΐα.

«Δεν έχω λέξεις. Όλη μου την αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους του Κόμπε. Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα και που περάσαμε ωραίες στιγμές μαζί. Μας άφησε μια ιδιοφυία από τις λίγες» τόνισε συντετριμμένος ο Λιονέλ Μέσι για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Το tweet του Μπάρακ Ομπάμα

Ο Μπάρακ Ομπάμα μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.

Το tweet του Βασίλη Σπανούλη

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά, ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρετά συγκλονισμένος τον θρύλο του NBA Κόμπι Μπράιαντ.

Η ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ζαριφόπουλου

«Συντετριμμένος από τον άδικο χαμό ενός τεράστιου αθλητή! Είχα την τύχη να παρακολουθήσω ζωντανά τον Kobe Bryant στη rookie χρονιά του το 1996 και να του πάρω αυτόγραφο ενώ ταξίδεψα στο Τορόντο το 2016 για το τελευταίο του All Star Game.»

To αντίο του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα

Cristiano Ronaldo: «Έφυγε ένας πραγματικός θρύλος»

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ