ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Σπαράζει η σύζυγός του - Το συγκλονιστικό της μήνυμα (pics)

Κόμπι Μπράιαντ: Σπαράζει η σύζυγός του - Το συγκλονιστικό της μήνυμα (pics)
ap

Συγκλονισμένος παραμένει ο πλανήτης από τον ξαφνικό χαμό του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνας σε δυστύχημα με ελικόπτερο στην Καλιφόρνια.

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την οικογενειακή τραγωδία.

«Μακάρι να τους είχα εδώ, να τους αγκαλιάσω» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Βανέσα, στο πρώτο διαδικτυακό μήνυμά της.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ, τόνισε, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, ότι είναι αδύνατον να φανταστεί τη ζωή χωρίς τον θρύλο του NBA και την κόρη τους, η οποία -επίσης- σκοτώθηκε, την Κυριακή (26/01), ύστερα από συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν.

Δείτε εικόνες από το σημείο της συντριβής στο βίντεο:

Το μήνυμα της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ

«Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας δείχνουν την στήριξή τους και την αγάπη του σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, Κόμπι, εκπληκτικού πατέρα τεσσάρων παιδιών και της πανέμορφης και γλυκιάς Τζιάνα, μίας υπέροχης κόρης και εκπληκτικής αδερφής των Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι.

Είμαστε επίσης συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους αγαπημένους την Κυριακή και συμμετέχουμε στο δικό τους πένθος. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε. Με παρηγορεί το ότι Κόμπι και Τζίτζι ήξεραν πόσο πολύ τους αγαπάμε. Είμαστε ευλογημένες που τους είχαμε στη ζωή μας. Μακάρι να τους είχαμε κοντά μας για πάντα. Ήταν όμορφες ψυχές που μας τις πήραν τόσο σύντομα.

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η ζωή από δω και στο εξής και είναι δύσκολο να την φανταστώ χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε πρωί, προσπαθώντας να προχωρήσουμε, γιατί ο Κόμπι και το κορίτσι μας, η Τζίτζι, μας φωτίζουν από ψηλά. Η αγάπη μας γι’ αυτούς είναι αμέτρητη και ατελείωτη. Απλά εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Να τους είχα μαζί μας εδώ, για πάντα.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για ότι μοιραστήκατε το πένθος σας μαζί μας. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή ώστε κι εμείς να συνηθίσουμε στην νέα πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε την οικογένεια της ομάδας Μάμπα, το Mamba Sports Foundation και το Ιδρυμα MambaOnThree Fund, υπάρχει για να βοηθήσει τις υπόλοιπες οικογένειες που έχουν επηρρεαστεί από την τραγωδία. Αν θέλετε να κάνετε δωρεά, πηγαίνετε στο MambaOnThree.org. Σας ευχαριστούμε που μας βάλατε στις προσευχές σας και για την αγάπη σας για τον Κόμπι, την Τζίτζι, την Νατάλια, την Μπιάνκα, την Κάπρι κι εμένα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.