ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Έκρυβαν το πτώμα της 11χρονης κόρης τους για 2 χρόνια στη σοφίτα (pics)

Σοκ: Έκρυβαν το πτώμα της 11χρονης κόρης τους για 2 χρόνια στη σοφίτα (pics)
Pixabay

Το πτώμα της 11χρονης ανακάλυψε τυχαία η Πυροσβεστική που κλήθηκε να σβήσει μια φωτιά στο σπίτι

Ανατριχίλα προκαλούν οι κατηγορίες σε βάρος ζευγαριού από το Φοίνιξ, στις ΗΠΑ, το οποίο κατηγορείται πως κακοποιούσε τα τρία υιοθετημένα του παιδιά και πως έκρυψε το νεκρό σώμα ακόμα ενός θετού παιδιού σε σοφίτα για περισσότερα από δύο χρόνια

Στις 28 Ιανουαρίου οι πυροσβέστες βρήκαν απομεινάρια οστών στο σπίτι, από όπου έβγαινε καπνός. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως τα οστά ανήκαν σε ανήλικο.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγες ώρες πριν τη φωτιά, οι ερευνητές από τις υπηρεσίες Ασφάλειας Παιδιού στην Αριζόνα είχαν απομακρύνει από το σπίτι ένα 9χρονο αγόρι κι ένα 4χρονο κορίτσι, έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση.

Σύμφωνα με τη New York Post, οι Αρχές είχαν απευθυνθεί στον Rafael Loera τον περασμένο μήνα αναφορικά με την 11χρονη, η οποία ήταν στη φροντίδα του ζευγαριού και είχε εξαφανιστεί από το 2017. Ο άνδρας είπε πως είχε μετακομίσει στο Μεξικό και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως ήταν νεκρή. Κατά τον ίδιο, το κορίτσι αρρώστησε τον Ιούλιο του 2017 αλλά δεν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και αργότερα πέθανε.

Σύμφωνα με τον Rafael Loera, τύλιξε το νεκρό σώμα του κοριτσιού σε ένα σεντόνι και το έβαλε στη σοφίτα. Ο ίδιος και η γυναίκα του δεν ανέφεραν το θάνατο στις Aρχές επειδή η ιατροδικαστική εξέταση θα έδειχνε σημάδια κακοποίησης.

Ο Loera, όπως ο ίδιος περιέγραψε, μετακίνησε το σώμα στην πίσω αυλή του σπιτιού, έριξε πετρέλαιο από το όχημά του και έβαλε στο σπίτι φωτιά, επειδή ένιωθε απελπισμένος και είχε αυτοκτονικές τάσεις. Είπε επίσης πως η γυναίκα του ήταν εκείνη που κακοποιούσε τα παιδιά- τα χτυπούσε με σκουπόξυλο και καλώδιο- αλλά ποτέ δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία επειδή φοβόταν πως η Maribel Loera θα του έκανε κακό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Κορκολής