ΚΟΣΜΟΣ

Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της στο σπίτι της, ενώ ήταν εκεί το παιδί της

Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της στο σπίτι της, ενώ ήταν εκεί το παιδί της

Αρρωστημένα πράγματα με μια 34χρονη να καταπατά κάθε έννοια λογικής.

Μπροστά σε μια αρρωστημένη υπόθεση βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Λουιζιάνα, καθώς συνέλαβαν μια 34χρονη δασκάλα με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου!

Η Ellarea Silva ομολόγησε πως είχε συναινετικές ερωτικές πράξεις με έναν 15χρονο μαθητή της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ μέσα βρισκόταν και το παιδί της, ηλικίας 7 ετών!

Η Silva ήταν εκείνη η οποία έκανε πρώτη κίνηση προς το παιδί, στέλνοντάς του email για να βρεθούν. Στην συνέχεια, χρησιμοποιούσαν τα προσωπικά τους mail και όχι του σχολείου ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Η 34χρονη έστελνε στο παιδί γυμνές φωτογραφίες της αλλά και video με ακατάλληλο περιεχόμενο, στο οποίο φρόντιζε να μην φαίνεται το πρόσωπό της ώστε να μην μπορεί ο μικρός να της κάνει «ζημιά».

Όμως οι γονείς του παιδιού κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γιο τους και αφού τον πίεσαν, εκείνος τους είπε την αλήθεια.

Μάλιστα, ο 15χρονος ήταν αποφασισμένος να αποκαλύψει σε όλους την σχέση του με την Silva ωστόσο οι ικεσίες της, κράτησαν το μυστικό, προσωρινά, κρυφό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έπεσα κάτω στο αεροδρόμιο! Με μάζεψαν με αμαξίδιο» (pics)

Τραγωδία: Νεκρή 11χρονη που αγνοούνταν για δύο χρόνια - Τη βρήκαν στη σοφίτα των γονιών της

Σχετικές ειδήσεις