ΚΟΣΜΟΣ

Αγία Νάπα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης - Τι δήλωσε η αδερφή της 26χρονης

Αγία Νάπα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης - Τι δήλωσε η αδερφή της 26χρονης

Το αιματηρό επεισόδιο με θύμα την 26χρονη Ελληνίδα, η οποία δέχτηκε επίθεση σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (16.02.2020) - Στη Λευκωσία νοσηλεύεται η Ελληνίδα, η οποία δέχτηκε σφαίρες στην κοιλιά και τα πόδια - Νέο βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας συνεχίζει να νοσηλεύεται η 26χρονη Ελληνίδα, ένα από τα θύματα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, τα ξημερώματα της Κυριακής (16.02.2020), όταν ο δράστης γάζωσε την καφετέρια με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας την 26χρονη στην κοιλιά και στα πόδια.

Η αδερφή της νεαρής γυναίκας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA για την κατάσταση της υγείας της 26χρονης, αλλά και τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης.

«Η αδελφή μου δέχτηκε δύο σφαίρες στο σώμα και στα πόδια. Η υγεία της έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, όμως τα πρώτα 24ωρα είναι πάντα κρίσιμα διότι υπάρχει ο φόβος των επιπλοκών. Νοσηλεύται στη ΜΕΘ όμως επικοινωνεί με το περιβάλλον», είπε.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές στην καφετέρια και πώς η αδερφή της σώθηκε από θαύμα. «Καθόμασταν στην καφετέρια όταν είδαμε έναν άντρα που είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαντήλι να βγαίνει από εστιατόριο. Προσπαθούσε να βρει στόχο. Όταν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος που έψαχνε είχε φύγει, σηκώθηκε, κοίταξε τον κόσμο και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά. Ευτυχώς ένας φίλος μας πρόλαβε να σπρώξει την αδελφή μου στο έδαφος και δεν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι».

Το χρονικό

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις δύο σήμερα (16/02) τα ξημερώματα, ο δράστης της απόπειρας φόνου, φέροντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα που βρίσκεται στην Οδό Κρύου Νερού και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο, έριξε πυροβολισμούς εναντίον προσώπων που βρίσκονταν στο καφεστιατόριο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο Newsbomb.com.cy

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στην Πάτρα: Γυναίκες με κομμένα κεφάλια και κρεμάλες έξω από το φανοποιείο του 40χρονου

Πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας: Ο Πούτιν απειλεί να διαλύσει τον Ερντογάν

Σχετικές ειδήσεις