ΚΟΣΜΟΣ

Δέος: Αυτό είναι το νέο υπερόπλο των ΗΠΑ - Προκαλεί παγκόσμιο τρόμο

Δέος: Αυτό είναι το νέο υπερόπλο των ΗΠΑ - Προκαλεί παγκόσμιο τρόμο

Με εμβέλεια μεγαλύτερη των 1000 μιλίων!

Ο στρατός των ΗΠΑ αποκάλυψε εικόνες από το όπλο μεγάλου βεληνεκούς SLRC κατά τη διάρκεια κοινής εκδήλωσης περί «επίδειξης εκσυγχρονισμού» με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, Αμερικανοί και Βρετανοί αξιωματούχοι να συνομιλούν ωστόσο πίσω οι ρεπόρτερ παρατήτησαν σε έναν πίνακα μια φωτογραφία του SLRC, με τον πλήρη σχεδιασμό του αλλά και βασικές ικανότητες να είναι ευδιάκριτα!

Μια εικόνα του όπλου δείχνει ότι μεταφέρεται από ένα συμβατικό στρατιωτικό βαρούλκο 14 τροχών, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιείται για την μεταφορά των τανκς, με το όπλο να «σπάει» σε δύο ξεχωριστά τεμάχια.

​Σύμφωνα με το σχετικό υλικό της Διοίκησης Μέλλοντος του Στρατού, υποστηρίζεται πως «το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει και να καταστρέφει τις άμυνες του εχθρού, για να δημιουργήσει ευκαιρίες εκμετάλλευσης».

Το σύστημα, επίσης, αναμένεται να έχει εμβέλεια «πέραν των 1.000 μιλίων», ένα πλήρωμα οκτώ ατόμων ανά πλατφόρμα και τέσσερις πλατφόρμες ανά μπαταρία - ακόμα είναι σχεδιασμένο να μεταφέρεται δια θαλάσσης και αέρα.

Δείτε στην gallery το τεράστιο κανόνι με εμβέλεια 1000 και πλέον, μιλίων:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής μικροβιολογίας ΕΚΠΑ: Θέμα χρόνου να έρθει ο κοροναϊός στην Ελλάδα

Σχετικές ειδήσεις