ΚΟΣΜΟΣ

«Ξεσπάθωσε» η Μέγκαν: Βαριές κατηγορίες κατά της βασίλισσας Ελισάβετ

«Ξεσπάθωσε» η Μέγκαν: Βαριές κατηγορίες κατά της βασίλισσας Ελισάβετ

Όσο πλησιάζει η ώρα του Megxit βγαίνουν τα... μαχαίρια.

Μια αποκάλυψη, την οποία βασίζει σε αναφορές του στενού κύκλου της Μέγκαν Μαρκλ, σχετικά με την άποψη που έχει για τις αποφάσεις της Βασίλισσας κάνει η βρετανική Daily Mail, προκαλώντας νέους τριγμούς στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν πιστεύει ότι αυτή και ο Χάρι έχουν στοχοποιηθεί και όσες αποφάσεις πάρθηκαν για την ζωή τους μετά το Megxit είναι εκδικητικές, διότι κανείς από το παλάτι δεν ήθελε να είναι ανεξάρτητοι.

Δείτε την gallery:

Όσον αφορά την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να αφαιρέσει τον τίτλο του πρίγκιπα από τον εγγονό της, η Μέγκαν φαίνεται να σχολιάζει ότι ο λόγος που έγινε αυτό καθώς και η απαγόρευση του «royal» έχει να κάνει με την εμμονή κάποιων.

«Αν κάποιος θα έπρεπε να έχει προσβληθεί τότε αυτοί θα έπρεπε να ήμαστε εμείς», φέρετε να δηλώνει η δούκισσα του Σάσεξ, σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεσή τους να εγκαταλείψουν το παλάτι και να ανεξαρτητοποιηθούν επαγγελματικά.

Εντύπωση επίσης προκαλεί και μια ακόμα αναφορά του στενού κύκλου της Μέγκαν. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Daily Mail, η σύζυγος του Χάρι πιστεύει ότι η Βασίλισσα ήταν κάτω από πίεση προκειμένου να πάρει αυτές τις αποφάσεις, αφού ο Χάρι είναι ο αγαπημένος της εγγονός και όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να το αποδεχτούν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις