ΚΟΣΜΟΣ

Κτήνη: Κλείδωσαν τον 6χρονο γιο τους στην ντουλάπα - Πέθανε από ασιτία

Κτήνη: Κλείδωσαν τον 6χρονο γιο τους στην ντουλάπα - Πέθανε από ασιτία

Δεν μπορεί να διανοηθεί ανθρώπου νους τι έκανε ένα ζευγάρι.

Τέρατα. Κτήνη. Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει δυο γονείς που άφησαν το 6χρονο παιδί τους να πεθάνει από ασιτία ενώ το είχαν κλειδώσει στην ντουλάπα.

Ο Anthony Martinez και η σύζυγός του Elizabeth, συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του 6χρονου γιου τους, τον οποίο κλείδωναν καθημερινά επί 16 ώρες στην ντουλάπα, δίνοντάς του ελάχιστη ποσότητα φαγητού.

Μιλώντας στο Fox 5 News, ένας γείτοντας του σατανικού ζευγαριού δήλωσε πως δεν έβλεπε συχνά την οικογένεια ενώ μετά την κηδεία του παιδιού συνέχισαν την ζωή τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι γονείς πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και μετά από αναφορές των γειτόνων, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Μαζί συνελήφθη και η γιαγιά του παιδιού, Ann Marie Martinez, για συνέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει ακόμη δύο αγοράκια, ηλικίας 2 και 8 ετών, τα οποία βρέθηκαν τη στιγμή της σύλληψης κλειδωμένα στην ντουλάπα. Οι Αρχές της Αριζόνα τα οδήγησαν σε δομή φιλοξενείας για κακοποιημένα παιδιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Αυτά είναι τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν μετά τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα