ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Το συγκλονιστικό «αντίο» του γιου στην 83χρονη μητέρα του σε βίντεο που έγινε viral (vid)

Κορονοϊός: Το συγκλονιστικό «αντίο» του γιου στην 83χρονη μητέρα του σε βίντεο που έγινε viral (vid)

Κορονοϊός: Ο 56χρονος γιος μιας γυναίκας, συνταξιούχου νοσοκόμας, ηλικίας 83 ετών συγκλονίζει με όσα περιγράφει για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του και το στερνό αντίο που της είπε, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. 

Ο Michael Hardy επισκέφτηκε τη μητέρα του Rachael λίγο πριν πεθάνει από τις επιπτώσεις του κορονοϊού σε κρεβάτι νοσοκομείου στο Eastcote του Ανατολικού Λονδίνου.

Ο ίδιος περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε βλέποντας τη μητέρα του να υποφέρει λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή λόγω κορονοϊού από τον οποίο προσβλήθηκε.

Ο Michael Hardy, έχει ήδη απομονωθεί από τα τρία του παιδιά προκειμένου να μη θέσει και τη δική τους ζωή σε κίνδυνο.

Η 83χρονη γυναίκα έπασχε από χρόνιο άσθμα και όπως μαρτυρά ο γιος της, πάλεψε πολύ για τη ζωή της καθώς διαγνώστηκε με κορονοϊό στις 10 Μαρτίου. Η υγεία της επιδεινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στη Μεγάλη Βρετανία.

Μόλις λίγες ημέρες πριν, οι γιοι της, οι οποίοι την είχαν επισκεφτεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, είχαν αναθαρρήσει καθώς η υγεία της έδειχνε να έχει βελτίωση και μάλιστα είχαν τραβήξει βίντεο με την ίδια να χαμογελά, καθώς είχε κοντά τα παιδιά της.

Ο Michael μιλώντας στην ιστοσελίδα Sun Online περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις τελευταίες στιγμές της μητέρα του οι οποίες ήταν πραγματικά ένα μαρτύριο: "Ήταν πολύ βασανιστικός θάνατος. Προσπαθούσε να πάρει ανάσα. Συνέβησαν όλα τόσο γρήγορα... Η κατάστασή της επιδεινωνόταν λεπτό προς λεπτό μπροστά στα μάτια μας".

Ο 56χρονος αδελφός του, Angelo, πρόσθεσε: "Ήταν σωστό μαρτύριο. Η μητέρα μου προσπαθούσε να μας πει διάφορα αλλά δεν έβγαινε καν η φωνή της. Πάλευε να αναπνεύσει. Νομίζω ότι δεν καταλάβαινε ούτε η ίδια τι της συνέβαινε".

Το μόνο που παρηγορεί τους δύο άντρες είναι ότι η μητέρα τους άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας στο πλευρό της κάποιον δικό της άνθρωπο, σε αντίθεση με πολλούς άλλους ασθενείς που φεύγουν από τη ζωή ολομόναχοι.

Δείτε παρακάτω τις συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές της 83χρονης γυναίκας.

Πηγή: Dailmail.co.uk