ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός - Γερμανία: 184 νέοι θάνατοι, 2.458 νέα κρούσματα

Κορονοϊός - Γερμανία: 184 νέοι θάνατοι, 2.458 νέα κρούσματα

Τα δεδομένα για τα κρούσματα και τους νεκρούς στη Γερμανία, τις τελευταίες 24 ώρες, από την πανδημία του κορονοϊού.

Συνεχίζεται η καταγραφή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, αλλά και των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, που δεν λέει να σταματήσει το σαρωτικό της πέρασμα από τον πλανήτη μας.

Συγκεκριμένα, στη Γερμανία αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών που υπέκυψαν στην COVID-19 το τελευταίο 24ωρο, κατά 184 στους 4.294 συνολικά, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει για την εξέλιξη της πανδημίας του Covid-19 το Robert Koch-Institut.

Το ίδιο διάστημα στη χώρα, καταγράφηκαν 2.458 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τη νόσο να φθάνει τους 139.897, πάντα κατά τα δεδομένα του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ για τις μολυσματικές ασθένειες.

Οι απολογισμοί των ασθενών που υπέκυψαν και των νέων κρουσμάτων στη Γερμανία είναι χαμηλότεροι από αυτούς που καταγράφηκαν χθες Σάββατο (242 και 3.609 αντίστοιχα) αλλά και προχθές Παρασκευή (299 και 3.380).

Παράλληλα, βέβαια στη χώρα εκφράζεται η άποψη πως παρά την πανδημία, η Γερμανία θα καταφέρει να αντιμετωπίσει και τις οικονομικές επιπτώσεις από αυτή και να ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό.

Αξίζει να αναφερθεί, πως παγκοσμίως μέχρι και σήμερα, έχουν επιβεβαιωθέι πάνω από 2,3 εκατομμύρια κρούσματα από το νέο κορονοϊό (2.330.259 για την ακρίβεια), ενώ πάνω από 160 χιλιάδες άνθρωποι, έχουν χάσει τη μάχη με τον Covid-19 (160.917), με την τραγική καταμέτρηση να συνεχίζεται.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Τρομακτικά επικίνδυνος - Δείτε στους πόσους βαθμούς αντέχει

Κορονοϊός: Νεκρός από κορονοϊό πασίγνωστος άνθρωπος του σινεμά (pics)

Κορονοϊός: Κίνδυνος από «θαυματουργό» φάρμακο για τον ιό - Περιέχει λευκαντικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε και πώς θα βγούμε από την καραντίνα: Η ημερομηνία - «ορόσημο» - Ποια καταστήματα ανοίγουν