ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τη Μιμή Ντενίση: Τι συνέβη στην ηθοποιό

Δύσκολες ώρες για τη Μιμή Ντενίση: Τι συνέβη στην ηθοποιό

Ο κορονοϊός έφερε προβλήματα για την ηθοποιό.

Ενάμιση μήνα μετά το «λουκέτο» στο «Θέατρον» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, όπου ανέβαινε η sold out παράστασή της «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», η διάσημη πρωταγωνίστρια αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή και των γυρισμάτων φιλόδοξου κινηματογραφικού πρότζεκτ που έχει στα σκαριά τα τελευταία χρόνια.

Αναφερόμαστε φυσικά στη μεταφορά του παλιότερου, επίσης πολύ επιτυχημένου, θεατρικού έργου της «Σμύρνη μου αγαπημένη» στη μεγάλη οθόνη με διεθνές καστ ηθοποιών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», τα πρώτα δοκιμαστικά για την ταινία με θέμα την Καταστροφή της Σμύρνης να είχαν γίνει πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας και το καστ να είχε συμφωνηθεί, ωστόσο οι ιθύνοντες της παραγωγής και η ίδια η Μιμή Ντενίση πήραν την απόφαση να μεταθέσουν την έναρξη των γυρισμάτων για το 2021, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να μπορέσουν να κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τους.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με δεκάδες ηθοποιούς και χιλιάδες κομπάρσους. Ειδικά στις σκηνές της καταστροφής αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότερα από 3.000 άτομα.

Μάλιστα, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο φύλλο, πρόκειται να γυριστούν επιπλέον σκηνές από αυτές που χρειάζονται για την ταινία, καθώς η Μιμή σχεδιάζει μετά την προβολή της στους κινηματογράφους να μονταριστεί εκ νέου με τις επιπλέον σκηνές και να γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά.

Να θυμίσουμε ότι, πέρα από την πρωταγωνίστρια Ντενίση, στο καστ του φιλμ «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα δούμε σημαντικά ονόματα της υποκριτικής, όπως οι Γρηγόρης Βαλτινός, Μπουράκ Χακί, Ιαν Μακ Κέλεν και Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν η κινηματογραφική «Σμύρνη» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη του 2022.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτοψία του Newsbomb.gr στην κλινική «Κασταλία» - Κατεπείγουσα έρευνα για κρούσματα

Σχετικές ειδήσεις