ΚΟΣΜΟΣ

Στην εντατική πασίγνωστος ποδοσφαιριστής - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Στην εντατική πασίγνωστος ποδοσφαιριστής - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Junior Sambia της Μονπελιέ νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε κλινική της πόλης, καθώς δίνει μάχη με τον κορονοϊό.

Ο 23χρονος χαφ παραπονέθηκε για στομαχικά προβλήματα. Διακομίστηκε σε κλινική του Μονπελιέ όπου εκεί διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από τον covid-19. Η κατάστασή του ωστόσο χειροτέρεψε με τους γιατρούς να τον εισάγουν άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Μονπελιέ σε ανακοίνωσή της, ανέφερε: «Ο ποδοσφαιριστής Junior Sambia παρουσιάσε έντονα στομαχικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή. Είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι νοσηλεύονται. Βρίσκεται σε ειδικό περιβάλλον ώστε να λάβει την απαραίτητη θεραπεία».

Ο Sambia είναι βασικός στέλεχος της Μονπελιέ, καθώς την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 17 αναμετρήσεις, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες του Σαμπιονά, μεταξύ των οποίων η Λιόν και η Λιλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, ο οποίος βρίσκεται θετικός στον covid-19.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό - Τι συνέβη

Σχετικές ειδήσεις