ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Η απόλυτη φρίκη! Εικόνες ΣΟΚ σε φυλακές εν μέσω πανδημίας

Κορονοϊός: Η απόλυτη φρίκη! Εικόνες ΣΟΚ σε φυλακές εν μέσω πανδημίας

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με τους κρατούμενους της φυλακής Ιζάλκο, του Ελ Σαλβαδόρ, ύστερα από διαταγή του Προέδρου της χώρας Ναϊμπ Μπουκέλε για εφαρμογή 24ωρης καραντίνας στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Αν και κάποιοι θα πουν ότι τουλάχιστον φορούσαν τις απαραίτητες μάσκες, οι εικόνας με τους κρατούμενους να βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον προκαλούν οργή.

Ο λόγος για αυτήν την «πρωτότυπη» μέθοδο που προκάλεσε επιπλέον συνωστισμό ανάμεσα στους κρατούμενους, ήταν ότι οι αρχές είχαν την εντολή να διαχωρίσουν τα μέλη των πολυμελών συμμοριών τοποθετώντας τους σε σειρές. Ενώ, τους αρχηγούς τους έστειλαν σε ειδικές πτέρυγες απομόνωσης.

Δείτε την gallery:

Η χώρα μαστίζεται από πολύ υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι μόνο την Παρασκευή 24 Απριλίου έγινανν στη χώρα 22 ανθρωποκτονίες.

Όπως χαρακτηριστικά δημοσίευσε στο Twitter ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ: «Δεν θα υπάρξει καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Οι φυλακές θα παραμείνουν κλειστές και όλες οι δραστηριότητες θα ανασταλούν μέχρι νεωτέρας. «Οι ηγέτες των συμμοριών θα περάσουν σε απομόνωση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Αυτά είναι τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων - Αναλυτικοί πίνακες

Σχετικές ειδήσεις