ΚΟΣΜΟΣ

Γνωστό μοντέλο νίκησε τον κορονοϊό έπειτα από 74 ημέρες: Ήταν δύο μήνες «κόλαση»

Γνωστό μοντέλο νίκησε τον κορονοϊό έπειτα από 74 ημέρες: Ήταν δύο μήνες «κόλαση»
Pixabay

Με ανάρτησή της στο instagram η Μπιάνκα Ντομπρόιου, που ζει εδώ και πολλά χρόνια στην Μπολόνια, ενημέρωσε ότι επιτέλους νίκησε τον κορονοϊό έπειτα από 74 ημέρες, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης

Παρά το γεγονός πως νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν δυόμιση μήνες, στις 28 Φεβρουαρίου, και παρά το γεγονός επίσης ότι εδώ και καιρό αισθάνεται καλά, όλα τα τεστ που έχει κάνει από τότε, έδειχναν πως παρέμενε θετική στον κορονοϊό.

Η ίδια αν και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο από τις αρχές Μαρτίου βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της. Έτσι, μετά από συνολικά 11 τεστ, κατάφερε επιτέλους να δει αρνητικό αποτέλεσμα και να λήξει αυτός ο εφιάλτης που ζούσε όλο αυτό το διάστημα.

«Το μόνο που μπορώ να πω ότι ήταν κάτι περισσότερο από δύο μήνες σκέτη κόλαση. Δεν θυμόμουν καν πως είναι να βγαίνεις για λίγο από το σπίτι για έναν περίπατο. Όταν με πήραν οι γιατροί να μου ανακοινώσουν πως το τελευταίο τεστ ήταν αρνητικό, πήδηξα από το κρεβάτι μου από τη χαρά. Επιτέλους μπορώ να πω ότι νίκησα τον κορονοϊό», σχολίασε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η 23χρονη Μπιάνκα.

Δείτε φωτογραφίες της στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 155 θάνατοι στην Ελλάδα - 16 νέα κρούσματα - 2.760 στο σύνολο