ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Τρεις γυναίκες στο μικροσκόπιο - Εγκαύματα στο 93% του προσώπου έχει η 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Τρεις γυναίκες στο μικροσκόπιο - Εγκαύματα στο 93% του προσώπου έχει η 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Μικραίνει ο κύκλος των υπόπτων για την επίθεση κατά της 34χρονης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με την αστυνομία να έχει εστιάσει την προσοχή σε τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα την αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, πρόκειται για γυναίκες που είναι στο στενό κύκλο της 34χρονης ενώ κάποιες από αυτές ανήκουν μάλιστα στον πολύ στενό κύκλο της.

Για να ταυτοποιηθεί ωστόσο η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση και να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα, θα περιμένουμε έως τη Δευτέρα, όταν θα βγουν και τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές επαφές της.

Η Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Σε δεύτερο, τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα, με τα εγκαύματα που έχει υποστεί να είναι πολύ σοβαρά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μετά την επίθεση με βιτριόλι, το 18% του σώματός της φέρει σοβαρά εγκαύματα ενώ περίπου το 7% του προσώπου της μένει αλώβητο.

Η εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, ενώ ομάδα ψυχολόγων στηρίζει την Ιωάννα, καθώς η ψυχολογική της υγεία είναι βεβαρημένη.

Νέες αποκαλύψεις του δικηγόρου της 34χρονης

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας, μίλησε στο Newsbomb.gr για το στάδιο που βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, καθώς και για τις εξελίξεις που αφορούν στην κατάσταση της υγείας της άτυχης Ιωάννας.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι έρευνες της Αστυνομίας, μετά τα συνεχή νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Την άκρη του νήματος αναζητούν οι Αρχές, ούτως ώστε να φτάσουν στο «πρόσωπο» που ευθύνεται για το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα την προηγούμενη Τετάρτη (20/05), τη στιγμή που η 34χρονη Ιωάννα, περίμενε το ασανσέρ στο κτήριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, αναφερόμενος στον κύκλο των υπόπτων και τις συνεχείς καταθέσεις που δίνονται στην ειδική ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, τόνισε πως «η Ελληνική Αστυνομία εργάζεται ασταμάτητα, προκειμένου να «ξετυλίξει» το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς ακόμη η Αστυνομία συγκεντρώνει πληθώρα καταθέσεων. Οι Αρχές έχουν εξετάσει μέχρι τώρα περίπου 20-25 άτομα από το οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον της κοπέλας».

Ο ίδιος πρόσθεσε, πως η Ιωάννα επιμένει στα όσα του είπε από την πρώτη στιγμή. «Δεν γνωρίζει την ταυτότητά της δράστιδας, ούτε εάν τελικά είναι από το περιβάλλον της, είτε το εργασιακό είτε το φιλικό, ενώ θεωρεί πως δεν έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της Ιωάννας, η 34χρονη έχει πει πώς έγινε το περιστατικό και όλα όσα θυμάται.»

Σχετικά με πληροφορίες που αναφέρουν το ερχόμενο Σάββατο ως ημερομηνία-κλειδί, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως ο ίδιος δεν έχει λάβει ενημέρωση πως το Σάββατο θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών που θα αναδείξουν ποιο από τα πέντε πρόσωπα βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, καθώς και το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να «αποκωδικοποιήσουν» το προφίλ της γυναίκας που έχουν απομονώσει στα βίντεο για να δουν με ποια από τις υπόπτους μοιάζει.

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, ο δικηγόρος της ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι «Είναι σε σοκ. Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Τα τραύματά της είναι εκτεταμένα. Όπως φαντάζεστε αυτό που της συνέβη είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο.»

Σχετικά με την πορεία της υγείας της, επεσήμανε πως σήμερα (28/05), πραγματοποιήθηκε η δεύτερη χειρουργική επέμβαση, στο πρόσωπο της άτυχης κοπέλας, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη το επόμενο διάστημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ: Σφοδρή καταιγίδα «χτυπά» τον Πειραιά - Ποτάμια οι δρόμοι

Σχετικές ειδήσεις