ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει πρώην νικητής της Eurovision - Τι αποκάλυψε για τον εθισμό του

Συγκλονίζει πρώην νικητής της Eurovision - Τι αποκάλυψε για τον εθισμό του
Facebook

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2009, όταν κέρδισε στον διαγωνισμό της Eurovision

Ο Νορβηγός καλλιτέχνης το 2009, κατάφερε να μαγέψει ολόκληρη την Ευρώπη με το τραγούδι «Fairytale» και να κερδίσει τον διαγωνισμό της Eurovision.

O ίδιος, έκτοτε πήρε μία απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες, όπως αποκάλυψε. Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ δήλωσε πως εδώ και χρόνια είναι εθισμένος στα χάπια και τα αντικαταθλιπτικά.

Ο 34χρονος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε ότι τα τελευταία 11 χρόνια είναι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά, ενώ όπως είπε από τον περασμένο Ιανουάριο έχει μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Ο Νορβηγός καλλιτέχνης, τόνισε πως όλο αυτό ξεκίνησε ακίνδυνα αλλά έφτασε να του καταστρέφει τη ζωή του και τις σχέσεις του με τους ανθρώπους γύρω του. Μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να μην έχει θέληση για ζωή.

Η ανάρτησή του

«Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου. Αυτόν τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω πάλι ο εαυτός μου», έγραψε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Τα προηγούμενα χρόνια τα χάπια με έκαναν αδύναμο και φοβισμένο. Επηρέασε όχι μόνο τον εγκέφαλο μου αλλά και τους μύες και το στομάχι μου. Κατέστρεψε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, αλλά κυρίως σχεδόν κατέστρεψε τη θέλησή μου να ζήσω», πρόσθεσε. «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που παλεύουν με τα ίδια προβλήματα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και αν κάποιος μπορεί να μάθει από αυτά, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα», κατέληξε ο Ρίμπακ.

Δείτε την εμφάνισή του το 2009

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ Iγκορίγιεβιτς ζει στο Νεσόντεν (Nesodden) έξω από την νορβηγική πρωτεύουσα, Όσλο. Εκπροσώπησε ξανά τη Νορβηγία, στη Eurovision 2018, με το τραγούδι «That's How You Write a Song», το οποίο ήρθε 1ο στον ημιτελικό και στον τελικό ήρθε 15ο.

Δείτε την εμφάνισή του το 2018

Δείτε φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή στη gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις με νέο ύποπτο - Τι λένε οι γονείς της