ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστις είχε αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστις είχε αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Σχεδιασμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια ήταν η επίθεση της σατανικής γυναίκας στην 34χρονη Ιωάννα με βιτριόλι, η οποία μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα είδε τη ζωή της να αλλάζει.

Η αστυνομία έχει βάλει στο μεγεθυντικό φακό κάθε διαθέσιμο οπτικό υλικό ενώ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η δράστις χρησιμοποίησε λεωφορείο για να φτάσει στον τόπο της ενέδρας και έφυγε με το ταξί που την περίμενε.

Έχουν την φωνή της δράστιδος, την εικόνα της, ξέρουν πώς έφτασε αλλά -κυρίως- πώς έφυγε από το σημείο της επίθεσης, γνωρίζουν ότι κάλεσε από καρτοτηλέφωνο της οδού Ακαδημίας για να μισθώσει το ταξί, ενώ έχουν και πληροφορίες που ερευνούν εξονυχιστικά και ίσως καταφέρουν έτσι να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ.

Αυτή είναι η διαδρομή της

Με βάση τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή της γυναίκας που ακολούθησε.

Η δράστις φέρεται να μετέβη από την περιοχή της οδού Ηλιουπόλεως, μεταξύ Παγκρατίου και Νέου Κόσμου, στην στάση της οδού Ακαδημίας και ύστερα να πήρε λεωφορείο προς Καλλιθέα.

Την πρώτη φορά, την ημέρα πριν από την επίθεση, κατέβηκε στο ύψος του Φιξ, περπάτησε μέχρι τους τηλεφωνικούς θαλάμους, έκανε την κλήση στο ταξί και στη συνέχεια προχώρησε προς Καλλιθέα.

Επανέλαβε το εγχείρημά της την επόμενη μέρα, όπου και πραγματοποίησε την επίθεση κατά της άτυχης 34χρονης, ενώ και τις δύο φορές την περίμενε στη λεωφόρο Θησέως το ταξί που είχε καλέσει.

Η δράστις μετά την επίθεση βρισκόταν σε πανικό και με γρήγορο βήμα προσπάθησε να διασχίσει την οδό Θησέως, όπου ένα τρόλεϊ και ακόμα ένα όχημα παραλίγο να την πατήσουν.

Εμμονική η δράστις

Άτομο που είχε αρρωστημένη εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα και θέλησε να της καταστρέψει την ζωή είναι η δράστις της επίθεσης, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Όπως υποστηρίζουν, η καταδίκη της δράστιδος θα πρέπει να είναι τέτοια, που να περάσει το μήνυμα σε επίδοξους μιμητές πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Οι αρχές φαίνεται να βαδίζουν σε καλό δρόμο. Αφού έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν πολύτιμα στοιχεία.

Σκανάρουν τα social media της 34χρονης

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν και στα προφίλ που διατηρεί στα social media η Ιωάννα, η οποία είναι μία γυναίκα γεμάτη ζωή. Ψάχνουν να βρουν εάν κάποιος ή κάποια την είχε βάλει στο στόχαστρο και της έστελνε περίεργα μηνύματα.

Σήμερα διανύει την τρότη μετεγχειρητική μέρα από το τρίτο κατά σειρά χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η μητέρα της, μια ομάδα έμπειρων γιατρών, όμως ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μακρύς. Μόλις η κατάσταση της υγείας της το επιστρέψει θα την επισκεφθούν και πάλι αστυνομικοί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.