ΚΟΣΜΟΣ

Η διπλή του ταυτότητα την κατέστρεψε: Σοκαρισμένη αστυνομικός

Η διπλή του ταυτότητα την κατέστρεψε: Σοκαρισμένη αστυνομικός
Pixabay

Η αστυνομικός Jill Owens έχασε τη δουλειά της όταν αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφός της ήταν μέλος μιας συμμορίας που έβαζε στόχο  σεκιούριτι οι οποίοι παρέδιδαν μετρητά σε τράπεζες.

Η Owens περιγράφει την ιστορία της στο νέο της βιβλίο, «Two Cops and A Robber» (Δύο Αστυνομικοί και Ένας Ληστής).

H ζωή της άλλαξε δραματικά όταν ο φίλος της, Dean Jenkins, συμμετείχε σε μια ληστεία.

Η Jill ξεκίνησε να βγαίνει με τον Jenkins και αρχικά βρίσκονταν κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο γιατί είχαν και οι δύο παιδιά από προηγούμενους γάμους και ο χρόνος τους ήταν περιορισμένος, σύμφωνα με τη dailystar. Το καλοκαίρι του 2006 η Τζιλ έμεινε έγκυος όμως τέσσερις μήνες αργότερα όλα άλλαξαν όπως περιγράφει στο βιβλίο της, την 1η του Νοέμβρη δεν είχαν μιλήσει και της έκανε εντύπωση.

Σκέφτηκε ότι κάτι κακό συνέβαινε και το απόγευμα είδε ότι είχε γίνει ληστεία στο Κεντ την προηγούμενη μέρα. Ένας αστυνομικός είχε πέσει νεκρός κατά τη διάρκεια της ληστείας.

«Λίγο αργότερα η αδερφή του Jenkins επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι ο Dean είχε πάρει μέρος στη ληστεία» περιγράφει. Τότε άρχισε η διπλή ζωή του Jenkins να αποκαλύπτεται στα μάτια της Jill. Ήταν μέλος μιας συμμορίας που στόχευσε σεκιούριτι που ήταν στη μεταφορά χρημάτων σε τράπεζες με συνολική λεία 339.710 λίρες.

Σοκαρισμένη, η Jill ενημέρωσε αμέσως τους προϊσταμένους της ότι ήταν σε σχέση με τον Jenkins, ο οποίος είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία. «Με ανέκριναν επί μακρόν -και σωστά- και επιβεβαιώθηκε ότι όντως δεν είχα ιδέα για τις δραστηριότητές του. Ήμουν συντετριμμένη. Ο σύντροφός μου βρέθηκε στη φυλακή κι εγω ήμουν 16 εβδομάδων έγκυος» περιγράφει.

Αν και το αστυνομικό τμήμα δέχθηκε επικρίσεις για την αντιμετώπιση απέναντι στην Owens, ένα χρόνο αργότερα, η αστυνομικός εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ναύπλιο: Ιερέας άφησε την Θεία Λειτουργία για να σβήσει φωτιά (pics&vid)