ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος για οδηγό: «Πάγωσε το αίμα του» με αυτό που έσκασε στο παρμπρίζ

Τρόμος για οδηγό: «Πάγωσε το αίμα του» με αυτό που έσκασε στο παρμπρίζ
Youtube

Άγιο είχε... Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας οδηγός στην Ουαλία όταν μια σανίδα ξέφυγε από προπορευόμενο όχημα και χτύπησε στο παρμπρίζ του αμαξιού του με αποτέλεσμα να σπάσει

Ευτυχώς, γλίτωσε με μόνο ένα σπασμένο χέρι, αποφεύγοντας έναν πιο σοβαρό τραυματισμό, κατορθώνοντας να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος, παρά το σοκ από το χτύπημα, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Είμαι τόσο τυχερός. Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί» λέει ο Wayne Spillett, γεμάτος ανακούφιση. «Προσπάθησα να σηκώσω το δεξί μου χέρι για να οδηγήσω το αυτοκίνητο και συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να το μετακινήσω», πρόσθεσε ο Spillett.

Παρά τους τρομερούς πόνους, κατάφερε να σταματήσει το όχημα του στην άκρη του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας, όπου ένας άλλος οδηγός σταμάτησε για να τον βοηθήσει.

«Έπρεπε να καλέσω τους ανθρώπους με τους οποίους έπρεπε να κάνω τη συνέντευξη και να τους ενημερώσω ότι ήμουν σε ατύχημα και δεν μπορούσα να παρευρεθώ. Είναι απογοητευτικό γιατί αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη για δουλειά που είχα εδώ και λίγο καιρό λόγω όλων όσων συμβαίνουν με τον Covid-19, είναι η χειρότερη στιγμή για αναζήτηση εργασίας», τόνισε ο Spillett.

Μετά από λίγο ένα ασθενοφόρο κατέφτασε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Diana, Princess of Wales Hospital.

Δείτε φωτογραφίες από το τρομακτικό περιστατικό στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι – Ανατροπή: Είχε και δεύτερο άνδρα στην ζωή της η 35χρονη;