ΚΟΣΜΟΣ

Κατέρρευσε επί σκηνής πασίγνωστος κωμικός - Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Κατέρρευσε επί σκηνής πασίγνωστος κωμικός - Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό
PIXABAY

Την είδηση ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός, κωμικός και πρώην παρουσιαστής του CNNi, Ντι Ελ Χιούγκλι μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής κατά τη διάρκεια παράστασης στο Νάσβιλ.

Ο αντισυμβατικός 57χρονος κωμικός υπέφερε από εξάντληση μετά από μια εβδομάδα αδιάλειπτης εργασίας και μετακινήσεων για την πραγματοποίηση των παραστάσεών του, δήλωσε ο εκδότης του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Χιούγκλι είπε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορoνοϊό μετά από μία σειρά εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, όταν μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/06) στο νοσοκομείο Saint Thomas του Νάσβιλ, μετά την κατάρρευσή του.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την κατάρρευση του ηθοποιού καρέ-καρέ:

«Ήμουν, όπως λένε, ασυμπτωματικός» έγραψε. «Δεν είχα συμπτώματα γρίπης, βήχα, πυρετό, απώλεια όσφρησης ή γεύσης. Προφανώς απλώς έχασα τις αισθήσεις μου».

Ο ηθοποιός, αφού ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις προσευχές και τις ευχές τους, ανακοίνωσε ότι θα μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.

Ο Ντι Λέι Χιούγκλι είναι από τους πλέον δημοφιλείς και αναγνωρισμένους κωμικούς στις ΗΠΑ με συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και του ραδιόφωνο. Στο Netflix προβάλλεται αυτήν την εποχή η παράστασή του «Αντίθετος».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός διάσημος τραγουδιστής - Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου