ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια θλίψη για τη Βελίτσκοβιτς – Τα σπαρακτικά λόγια της Κορακάκη

Παγκόσμια θλίψη για τη Βελίτσκοβιτς – Τα σπαρακτικά λόγια της Κορακάκη

Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό…

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 31 χρονών, άφησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην σκοποβολή Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, την ώρα που έφερε στην ζωή το παιδί της.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Σερβίας, η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς έχασε την ζωή της την ώρα που έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Η νεαρή αθλήτρια όπως γράφει και η εφημερίδα της Σερβίας «Danas», υπέφερε από προ εκλαμψία, που είναι μια από τις πιο επίφοβες επιπλοκές της κύησης.

Η 31χρονη αθλήτρια, κατέκτησε φέτος την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της σκοποβολής στα 10 μέτρα με αεροβόλο που διεξήχθη Πολωνία. Εκεί που η Ελληνίδα αθλήτρια Άννα Κορακάκη είχε πάρει την 3η θέση.

Δείτε την gallery:

Η Βελίτσκοβιτς κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2007, στην κατηγορία των νέων γυναικών, ενώ είχε λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του Ρίο το 2016 όπου και τερμάτισε στην 7η θέση.

Συνολικά είχε κατακτήσει 8 Ευρωπαϊκά μετάλλια και ένα παγκόσμιο.

«Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της», ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας, ενώ στη μεγάλη αυτή απώλεια αναφέρθηκε μέσω μιας ανάρτησής της η Άννα Κορακάκη που στο παρελθόν πάλεψε απέναντί της για την πρώτη θέση στην σκοποβολή.
«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια ... Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ ... Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι - Ανατροπή από την 35χρονη: Δεν το έκανα για τον Νώντα