ΚΟΣΜΟΣ

Έκαψαν ζωντανή 14χρονη επειδή δεν κατάφεραν να την βιάσουν!

Έκαψαν ζωντανή 14χρονη επειδή δεν κατάφεραν να την βιάσουν!

Το άτυχο κορίτσι αναζητούσε ένα από τα πρόβατα της οικογένειάςτης, όταν έπεσε στα χέρια των ανθρωπόμορφων τεράτων.

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι 14 ετών στην Ινδία καθώς δυο άνδρες αποπειράθηκαν να την βιάσουν και αφού δεν τα κατάφεραν την έκαψαν ζωντανή.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Bemetara, όταν το άτυχο κορίτσι μπήκε στο δάσος για να βρει ένα από τα πρόβατα που είχε η οκογένειά της. Τότε την πλησίασαν οι δυο άνδρες με σκοπό να την βιάσουν. Το 14χρονο κορίτσι όχι μόνο αντιστάθηκε, αλλά κατάφερε να αποτρέψει τον βιασμό της.

Όμως τα ανθρωπόμορφα τέρατα δεν τελείωσαν εκεί τις πράξεις τους. Αφού έλουσαν τη νεαρή με κηροζίνη , της έβαλαν φωτιά, προκαλώντας τις συνολικά 80% εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Raipur, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πριν πεθάνει, ωστόσο, έδωσα τα ονόματα των δυο δραστών στις Αρχές.

Ως δράστες της επίθεσης, κατηγορούνται ένας 14χρονος (!) και ένας 22χρονος, ονόματι Sharad Jaiswal, όπως αναφέρουν οι Times της Ινδίας.

Από το 2016 έως και σήμερα, στην Ινδία έχουν καταγραφεί 40.000 βιασμοί γυναικών, κατατάσσοντας την χώρα πρώτη στην θλιβερή λίστα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σούρλας: Ο ψευτογιατρός έκανε «6 ένεσεις από το Βατικανό» σε 35χρονη που κατέληξε