ΚΟΣΜΟΣ

Ο χρόνος «πάγωσε» σε αυτό το σπίτι – Δείτε τι βρέθηκε στο τραπέζι

Ο χρόνος «πάγωσε» σε αυτό το σπίτι – Δείτε τι βρέθηκε στο τραπέζι

Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, που έμεινε παγωμένο στο χρόνο…

Το σπίτι στο County Tyrone της Βόρειας Ιρλανδίας, μοιάζει συνηθισμένο από έξω, αλλά στο εσωτερικό του είναι γεμάτο εφημερίδες που χρονολογούνται από το 1911, σταματημένα ρολόγια και άλλα πολλά.

Η φωτογράφος Ρεμπέκα (Rebecca) προσκλήθηκε να δει το «αποσυντεθειμένο» εξοχικό σπίτι, αφού πέθανε ο ιδιοκτήτης του και ένιωσε απλά δέος μπαίνοντας στο εσωτερικό του...

Η Ρεβέκκα, έχει τον ιστότοπο Abandoned NI, μέσω το οποίου μοιράζεται φωτογραφίες από τα εγκαταλελειμμένα σπίτια που εξερευνά. Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού στη Βόρεια Ιρλανδία της επέτρεψε να καταγράψει τον χώρο, πριν γκρεμιστεί για να χτιστεί στη θέση του ένα νέο κτίριο.

Δείτε την gallery:

Είπε ότι έμεινε έκπληκτη από αυτά που βρήκε. Ένα ρολόι είναι κολλημένο και δείχνει 12:15, ένα σκουριασμένο κουτί έχει παραμείνει ανοιχτό, με δύο ρολόγια τσέπης μέσα σε αυτό.

Επίσης παλιά βιβλία και εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένου του Mid Ulster Mail από το 1917, έμειναν στο σαλόνι που ήταν κλειστό για περισσότερα από 50 χρόνια, μαζί με μια εφημερίδα που ανέφερε τα επακόλουθα της βύθισης του Τιτανικού το 1912.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Dr Θάνατος: Δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου και ήθελε να αγοράσει την Ολυμπιακή!