ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός σε κηδεία - Αποτέφρωσαν λάθος πτώμα

Χαμός σε κηδεία - Αποτέφρωσαν λάθος πτώμα

Οι συγγενείς ούρλιαζαν όταν έμαθαν την αλήθεια!

Στην πιο μακάβρια γκάφα που θα μπορούσε να συμβεί, υπέπεσε το νοσοκομείο Frimley Park στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς έδωσε σε συγγενείς νεκρού, λάθος σωρό για αποτέφρωση!

Έτσι, οι συγγενείς κλήθηκαν από το γραφείο τελετών ώστε να παραβρεθούν στην διαδικασία της αποτέφρωσης. Ο συγγενής της σοκαρισμένης οικογένειας, είχε πεθάνει από κορονοϊό.

Μετά από τέσσερις ημέρες και ενώ είχαν την τέφρα της σωρού μαζί τους, έλαβαν ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, το οποίο ζητούσε συγγνώμη για την αναστάτωση καθώς είχαν κάνει λάθος στο πτώμα!

«Το γραφείο τελετών έστειλε άνθρωπο στο νοσοκομείο ώστε να παραλάβει το πτώμα και να αποτεφρωθεί. Στους ασθενείς που πεθαίνουν από κορονοϊό, προτείνεται η καύση. Σύμφωνα με τις διαδικασίες, οι σωροί έχουν τα στοιχεία γραμμένα σε ένα βραχιόλι και το ίδιο σε μια ετικέτα στην σακούλα που βρίσκεται το πτώμα», ανέφερε πηγή του νοσοκομείο σε μια προσπάθεια να βρεθεί το πώς έγινε το λάθος.

Το φρικτό λάθος αποκαλύφθηκε, όταν οι νοσοκόμοι είδαν με έκπληξη το πτώμα που υποτίθεται έδωσαν στους συγγενείς, να βρίσκεται στο νεκροτομείο.

Για την ιστορία, στην δεύτερη αποτέφρωση, δόθηκε το σωστό πτώμα...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαντλίν: Μέσα στο κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου - Ανατριχιαστικές εικόνες